MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Τσαούσης: Ο ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιώργος Τσαούσης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, με σχετική ανακοίνωση, «Το σπίτι του ηθοποιού».

Monopoli Team

Ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα γνωστή από «Το σπίτι του ηθοποιού», μέσω μίας ανακοίνωσης στο επίσημο προφίλ του ιδρύματος στο Instagram.

«Ο Γιώργος Τσαούσης, αγαπημένος συνάδελφος και σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από την ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δημοσίευση της είδησης.

Σημειώνεται πως ο γνωστός ποινικολόγος και ανιψιός και βαφτισιμιός του ηθοποιού, Σάκης Κεχαγιόγλου, προσέφερε στη μνήμη του στο Ίδρυμα «Το σπίτι του ηθοποιού» το ποσό των 5.000€ – «μία σπάνια και συγκινητική χειρονομία» όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει: «Ο Γιώργος Τσαούσης εκτός από ένας σπουδαίος αλλά και σεμνός ηθοποιός, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, καλός, ευγενικός, δίκαιος και δοτικός ο οποίος είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b