MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 4 παραστάσεις για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε σε διάφορα θέατρα της Αθήνας, σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου.

author-image Αγγελική Κατσίκα

1. Άνθρωποι Χωρίς Όνομα, από την ομάδα ΕρΜα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η θεατρική ομάδα ΕρΜα παρουσιάζει την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την παράσταση «Άνθρωποι χωρίς όνομα» η οποία είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους εκείνους που φροντίζουν ασθενείς με χρόνια νοσήματα. Ένας αιφνίδιος επιθετικός καρκίνος, αναγκάζει τη Φ να αναλάβει τη φροντίδα του συντρόφου της. Η επιθυμία της να του εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή καθημερινότητα, για το υπόλοιπο της ζωής του, την οδηγεί στο να αφιερωθεί στην περίθαλψή του. Στην προσπάθειά της να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη συνθήκη αναζητά απαντήσεις μέσα από αντίστοιχες ιστορίες άλλων φροντιστών.
Τρίτη 11/1 στις 21:00.
Εισιτήρια: 12€ κανονικό, 8€ μειωμένο. Προπώληση: mcf.gr και ticketservices.gr.
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας) Ταύρος
.

2.2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα του Pascal Rambert  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Pascal Rambert, παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Το έργο αφορά στην σχέση 2 αδερφών που σε μία συνάντησή τους ξεδιπλώνουν πικρίες, θυμούς, αγανάκτηση, μίση και πάθη. Βήμα- Βήμα, Λέξη προς Λέξη, Σώμα με Σώμα, σε μία σύγκρουση που ποτέ δεν τελειώνει.
Τρίτη 11/1 στις 20:30.
Εισιτήρια: Α ζώνη: 25€ / μειωμένο 20€ (Φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ και άνω των 65) Β ζώνη: 20€ / μειωμένο 15€ (Φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ και άνω των 65). Προπώληση: viva.gr.
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος Αττικής 177 78
.

3. Το Μαύρο Κουτί, του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Θέατρο Αργώ

Η καλλιτεχνική εταιρεία Θεάτρου Θέαση παρουσιάζει «Το Μαύρο Κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου, σε σκηνοθεσία Ευθύμη Μπαλαγιάννη. Η παράσταση παίζει την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στο Θέατρο Αργώ. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έγραψε ένα έργο επίκαιρο αλλά και διαχρονικό. Το «Μαύρο Κουτί» είναι ένας καθρέφτης, όπου όλοι βλέπουμε τις διαδοχικές όψεις του εαυτού μας και της ίδιας μας της ζωής.
Τρίτη 11/1 στις 21:00.
Εισιτήρια: 15 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (φοιτητικό, άνω των 65, ανέργων και ΑΜΕΑ) με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Αθήνα 10437 (στάση Μετρό Μεταξουργείου), Τηλέφωνο: 21 0520 1684.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Τέρας και Εγώ, του Σταμάτη Μαλέλη, για έκτη χρονιά στο θέατρο Πρόβα12.09.2018

4. Η εκπαίδευση εις τα του οίκου δια νεαράς κορασίδας, από την ομάδα Ομάδα 4Frontalστο θέατρο του Νέου Κόσμου

Η νέα παράσταση της ομάδας Ομάδα 4Frontal, με τίτλο η εκπαίδευση εις τα του οίκου δια νεαράς κορασίδας, σε σκηνοθεσία των Χάρη Κρεμμύδα και Θανάση Ζερίτη, παρουσιάζεται στον Κάτω Χώρο του θεάτρου Νέου Κόσμου. Η παράσταση αφηγείται τις ιστορίες Ελληνίδων από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα – επιμελώς αποσιωπημένες – που αντιστάθηκαν στο παραδοσιακό σχήμα της υποτακτικής συζύγου και νίκησαν. Ιστορίες Ελληνίδων που προσπάθησαν ν’ αντισταθούν και φιμώθηκαν. Γυναίκες που παλεύουν καθημερινά να αποδείξουν την επάρκεια του φύλου τους. Στιγμές από τον αέναο αγώνα της γυναικείας χειραφέτησης που άλλαξαν συνειδήσεις.
Τρίτη 11/1 στις 21:15.
Εισιτήρια: 15€ γενική είσοδος , 10€ μειωμένο. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 11743, Αθήνα
.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b