MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Αυλαία για την παράσταση “Φθινόπωρο Χειμώνας” στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

Το συναρπαστικό έργο του βραβευμένου Σουηδού συγγραφέα Λαρς Νορέν, «Φθινόπωρο Χειμώνας», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, ολοκλήρωσε τον κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας.

Φθινόπωρο Χειμώνας
Monopoli Team

Η παράσταση κατεβάζει αυλαία λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, λόγω κρούσματος covid σε συντελεστή. Ωστόσο το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, προετοιμάζει ήδη την επόμενη παραγωγή του καθώς συνεχίζονται αδιάλειπτα οι πρόβες για το “Μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα” το αριστούργημα του Ευγένιου ο Νηλ που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. 

H πρεμιέρα του νέου έργου προγραμματίζεται για τις 18 Φεβρουαρίου. Παίζουν Μπέτυ Αρβανίτη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ελίνα Ρίζου, Αινείας Τσαμάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThis is not Romeo & Juliet, του Αργύρη Πανταζάρα στο Θέατρο Πορεία- Τελευταίες παραστάσεις12.09.2018

Το Θέατρο οδού Κεφαλληνίας με κύριο μέλημά του πάντα την ασφάλεια των θεατών του θα υποδέχεται μόνο θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. Το Θέατρο διαθέτει επίσης ειδικά μηχανήματα με υπεριώδεις ακτίνες για τους ιούς και φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων υψηλής αποτελεσματικότητας ΗΕRΑ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b