Έντεχνο ροκ

O Παύλος Παυλίδης στο Gazarte Roof Stage

Ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, ξεκινούν αυτόν τον Οκτώβρη τις φθινοπωρινές τους συναυλίες από το Gazarte Roof Stage.
16 Οκτωβρίου 2021 | 11:00

Mετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνιση του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, ξεκινούν τις φθινοπωρινές τους συναυλίες από το Gazarte Roof Stage, για όλα τα Σάββατα του Οκτώβρη!

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί νέο υλικό, από τον επερχόμενο δίσκο του, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.

Κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου από τις 2 έως και τις 30 Οκτωβρίου.

[relart 1]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Σάββατα 16, 23 και 30 Οκτωβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21:30
Καλλιτέχνης: Παύλος Παυλίδης
Χώρος: Gazarte Roof Stage
Συμμετέχουν: Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες, Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Σημεία Προπώλησης: viva.gr
Τιμή εισιτηρίου: Τραπέζι - Κανονικό 16€, Γενική Είσοδος - Κανονικό 14€
Πληροφορίες Χώρου: Βουτάδων 34, Αθήνα 11854, 2103450277
Σχετικά Θέματα
Δες και αυτό
Copyright © 2010-2021 | MONOPOLI.GR
PRODUCED BY WHISKEY