MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Willow: Η κόρη του Γουίλ Σμιθ μεγάλωσε και κυκλοφορεί νέο pop-punk album με την Avril Lavinge

Η 20χρονη Willow κυκλοφορεί το νέο της album με τίτλο “lately I feel EVERYTHING”, που συμπεριλαμβάνει συνεργασία και με την Avril Lavigne

Willow
Willow
Monopoli Team

Η κόρη του Γουίλ Σμιθ, η Willow, είναι το δημοφιλές αστέρι της pop-punk μουσικής σκηνής για την Generation Z.

Η 20χρονη Willow κυκλοφορεί το νέο της album με τίτλο “lately I feel EVERYTHING”, που συμπεριλαμβάνει συνεργασία και με την Avril Lavigne, και όχι μόνο. Το τραγούδι με την Avril Lavigne έχει τίτλο “G R O W” και περιλαμβάνει τον διάσημο drummer Travis Barker.

Μόλις πριν από έναν μήνα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει το εθιστικό “Transparent Soul”, άλλο ένα pop-punk τραγούδι με δυνατές κιθάρες και με ενέργεια που σε ηλεκτρίζει, σε συνεργασία με τον Travis Barker από την μπάντα Blink-182. Το τραγούδι αυτό είχε αποτελέσει μια πρώτη γεύση από το αναμενόμενο της album, που μόλις κυκλοφόρησε!

Η κόρη του Γουίλ Σμιθ μεγάλωσε και κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

Η Willow είναι κόρη των ηθοποιών Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και μικρότερη αδερφή του ράπερ Τζέιντεν Σμιθ και του ηθοποιού Τρέι Σμιθ. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2007 στην ταινία «I Am Legend» και αργότερα έπαιξε στην ταινία «Kit Kittredge: An American Girl» με την Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν. Για την ερμηνεία της στη συγκεκριμένη ταινία έλαβε βραβείου Νέου Καλλιτέχνη.

Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2010, με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Whip My Hair» και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Roc Nation. Το 2011 κυκλοφόρησε το τραγούδι «21st Century Girl» ενώ το 2010 έγινε η νεαρότερη καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία. Το «Whip My Hair» κατέκτησε την 11η θέση στο Billboard Hot 100. Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Βίντεο της Χρονιάς στα BET Awards 2011.

Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, με τίτλο «Ardipithecus» στις 11 Δεκεμβρίου 2015. Το 2017 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, με τίτλο “The 1st”, ενώ το 2019 και το 2020 κυκλοφόρησε τις επόμενες δισκογραφικές της δουλειές, “Willow” και “The Anxiety”.

Αυτός όμως είναι ο πρώτος “ώριμος” δίσκος της, που μάλιστα αποκαλύπτει το pop-punk προφίλ της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρείτε και ακούστε το album της WILLOW:

https://willow.lnk.to/latelyifeeleverythingGREPR

https://youtu.be/jKmM46695sU

 

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b