MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Πρωτοφανές blackout στα μεγαλύτερα sites στον κόσμο

Οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων αυτές των εφημερίδων The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC έχουν τεθεί σήμερα εκτός λειτουργίας σε όλο τον πλανήτη.

Photo: Ilya Pavlov/unsplash
Monopoli Team

Ο ισότοπος λιανικών αγορών της Amazon.com Inc φαίνεται επίσης ότι δεν λειτουργεί. Η Amazon δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο.

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής τι έχει θέσει εκτός λειτουργίας τους ιστότοπους.

H λίστα των site που “έπεσαν”: – UK Govt website – Reddit – Pintrest – Twitch – New York Times – The Guardian – BBC – Bloomberg – Financial Times

Η μακρά λίστα με τις ιστοσελίδες που έχουν «πέσει» περιλαμβάνει επίσης τις Stack Overflow, GitHub, Hulu, HBO Max, Quora, PayPal, Vimeo και Shopify.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία αυτού του προβλήματος είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιούν Fastly, ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και η Fastly υπέστη διακοπή το απόγευμα της Τρίτης. Η ίδια δήλωσε πως αναζητά «τον πιθανό αντίκτυπο στην απόδοση των υπηρεσιών CDN». Οι περισσότερες περιοχές κάλυψης της Fastly αντιμετώπιζαν «υποβαθμισμένη απόδοση»

Πηγή: Reporter.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b