MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Born 2 Die: Νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Prince

Το single «Born 2 Die» περιλαμβάνεται στο «Welcome 2 America», ένα άλμπουμ που ηχογράφησε ο Prince το 2010 και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 30 Ιουλίου από τη Legacy Recordings της Sony Music.

Monopoli Team

Ένα νέο τραγούδι του Prince, με τίτλο «Born 2 Die», αποκαλύπτεται μέσα από το «Welcome 2 America», ένα άλμπουμ 23 κομματιών – το πρώτο στούντιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από το θρυλικό αρχείο του μουσικού από τον θάνατό του το 2016.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια μιας έντονης περιόδου την άνοιξη του 2010, όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν μόλις στο πρώτο έτος της πρώτης θητείας του και ο Prince προβληματιζόταν τότε βαθιά για τα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινότητα των Μαύρων και τον ρόλο που ο ίδιος ήλπιζε να διαδραματίσει ως προς αυτά.

Επίσης ηχογραφήθηκε ως απάντηση σε μια ομιλία του διανοούμενου (και φίλου του Prince) Δρ. Κόρνελ Ουέστ, την οποία ο μουσικός είχε παρακολουθήσει στο YouTube. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Δρ, Ουέστ είπε: «Αγαπώ τον αδερφό μου τον Prince, αλλά δεν είναι και ο Κέρτις Μέιφιλντ». Τότε ο Prince είπε: «Ω, αλήθεια; Θα το δούμε».

Το «Born 2 Die» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ «Welcome 2 America» μετά το ομότιτλο τραγούδι, που κυκλοφόρησε στις αρχές του Απριλίου. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο στις 30 Ιουλίου από τη Legacy Recordings της Sony Music.

Αρκετά ακόμη, ξεχασμένα έργα του Prince έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του «Cosmic Day» – ενός κομματιού που εμφανίστηκε στην επανέκδοση του άλμπουμ του 1987, «Sign O’ The Times» – και ενός ραδιοφωνικού σόου που δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά. Ωστόσο, όλο αυτό το νέο υλικό που αφορά στον Prince δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική: τον Ιούλιο, μια έκθεση στο Paisley Park πρόκειται να αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική συλλογή παπουτσιών του!

Ακούστε το τραγούδι:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b