MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Virtual Road: Εμβληματικές συναυλίες των U2 online και δωρεάν για το κοινό

Οι U2 ανακοίνωσαν μία νέα συνεργασία με το YouTube, που θα περιλαμβάνει την προβολή μερικών εμβληματικών live τους, με τίτλο “The Virtual World”.

U2 360 Degrees Tour 2010, credits: Rui M. Leal / Wikimedia
U2 360 Degrees Tour 2010, credits: Rui M. Leal / Wikimedia
Monopoli Team

Οι U2 ανακοίνωσαν μία νέα συνεργασία με το YouTube, με τίτλο “The Virtual World”, που θα περιλαμβάνει την προβολή μερικών εμβληματικών συναυλιών τους online από το κανάλι τους στην πλατφόρμα.

Η σειρά θα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αξέχαστες συναυλίες της καριέρας τους, που μετρά ήδη 4 δεκαετίες. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που αυτές οι συναυλίες είναι διαθέσιμες ψηφιακά, ενώ θα παραμένουν διαθέσιμες για 48 ώρες μετά την προβολή τους.

Κάθε show θα περιλαμβάνει και ένα opening act μέσω livestream, από τους Fontaines D.C., Carla Morrison και Feu! Chatterton.

Σχετικά με την online μετάδοση των συναυλιών τους, οι U2 ανέφεραν: “Κάθε συναυλία μας είναι αξέχαστη για εμάς αλλά αυτές οι συγκεκριμένες είναι ιδιαίτερες. Είναι πολύ συναρπαστικό να βρισκόμαστε ξανά σε “περιοδεία” και αγκαλιάζουμε το θαύμα του ψηφιακού κόσμου. Επίσης συναρπαστικό είναι που θα έχουμε μαζί μας αυτό το υπέροχο line-up, που θα “ανοίξει” τις συναυλίες μας”.

Πρόκειται για μία συνεργασία του διάσημου συγκροτήματος με το YouTube, που δέχτηκε να προβάλλει online τις μαγνητοσκοπημένες συναυλίες. “Είμαστε περήφανοι να προσφέρουμε μία πλατφόρμα σε τόσο εμβληματικούς καλλιτέχνες, που έχουν ενσαρκώσει την εμπειρία της ζωντανής μουσικής” ανέφερε ο διευθυντής της YouTube Music, Dan Chalmers.

Την Πέμπτη 1 Απριλίου, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους U2 στη συναυλία τους με τίτλο “Popmart” στο Μεξικό το 1997, ενώ στις 10 Απριλίου και για 48 ώρες θα προβληθεί η συναυλία τους στο Παρίσι το 2015, από την περιοδεία τους με τίτλο “iNNOCENCE + eXPERIENCE”. Πρόκειται για δύο από τις πιο επικές συναυλίες στην ιστορία του συγκροτήματος και γενικότερα της ροκ μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜΕΛΙSSES for the dogs: Μια live stream συναυλία αφιερωμένη σε όλα τα αδέσποτα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b