MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

H Mικρή Τυμπανίστρια, του Τζον Λε Καρέ από τις εκδόσεις Bell

Η Μικρή Τυμπανίστρια είναι ένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα βιβλία του μετρ της κατασκοπικής λογοτεχνίας Τζον λε Καρέ.

Monopoli Team

Η Μικρή Τυμπανίστρια είναι ένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα βιβλία του μετρ της κατασκοπικής λογοτεχνίας Τζον Λε Καρέ, από τις εκδόσεις Bell. Εκδόθηκε για πρώτη φορά στα ελληνικά το 1983 και ακολούθησε ακόμη μία έκδοση το 1988 –και τις δύο φορές σε έκδοση μικρού βιβλίου-pocket. Τώρα, μετά από σχεδόν 30 χρόνια απουσίας του μυθιστορήματος από τα ελληνικά βιβλιοπωλεία και με αφορμή την τηλεοπτική μεταφορά της Μικρής Τυμπανίστριας από το BBC, οι εκδόσεις Bell παρουσιάζουν αυτό το έργο σε νέα έκδοση. Η Μικρή Τυμπανίστρια συγκαταλέγεται πλέον στα κλασικά έργα του Λε Καρέ και είναι ένα βιβλίο που οπωσδήποτε αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη σας. 

Η ιστορία

Η Τσάρλι, μια επίδοξη ηθοποιός από την Αγγλία, περνάει ανέμελη τις διακοπές της στη Μύκονο όταν συναντά έναν γοητευτικό, μυστηριώδη άντρα. Ο Τζόσεφ όμως είναι πράκτορας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών. Θέλει να χρησιμοποιήσει την Τσάρλι για να παγιδέψουν τον ηγέτη της παλαιστινιακής τρομοκρατικής ομάδας, που είναι υπεύθυνη για μια σειρά από θανατηφόρες βομβιστικές επιθέσεις. Έτσι, ξαφνικά, η νεαρή Αγγλίδα θα βρεθεί μπλεγμένη στην αδυσώπητη δίνη της τρομοκρατίας. Καλούμενη να ερμηνεύει το ρόλο της ζωής της ως διπλός πράκτορας στο επικίνδυνο «θέατρο της πραγματικότητας». Ο Τζον λε Καρέ, ένας από τους σπουδαιότερους μυθιστοριογράφους της εποχής μας, παρουσιάζει μια καθηλωτική ιστορία έρωτα και προδοσίας, ένα ρεαλιστικό, κυνικό και βαθιά ατμοσφαιρικό κατασκοπικό μυθιστόρημα που εξερευνά τα όρια της ηθικής και της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ κληρονομιά των κατασκόπων, του Τζον Λε Καρέ από τις εκδόσεις Bell12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βιβλίο: Η μικρή Τυμπανίστρια
Συγγραφέας: John Le Carre
Εκδόσεις: Bell
Ημερομηνία Έκδοσης: 21/12/2018
Μετάφραση: Νέστορας Χούνος
Αριθμός σελίδων: 664
Τιμή: 17,70€

 

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b