MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης, ο οποίος νοσηλευόταν σχεδόν έναν μήνα, έπειτα από ατύχημα που είχε με την μηχανή.

Monopoli Team

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Χρήστου Αυλωνίτη, με φίλους και συναδέλφους να τον αποχαιρετούν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Χρήστος Αυλωνίτης νοσηλευόταν από τις 18 Οκτωβρίου, έπειτα από ατύχημα που είχε με μηχανή και το πρωί της Πέμπτης κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 4 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στον λογαριασμό του, με τους ορούς μέσα από το νοσοκομείο και την χιουμοριστική λεζάντα «Έτσι. Δύο πίνω, και δύο στην αναμονή!».

Ποιος ήταν ο ηθοποιός

Ο Χρήστος Αυλωνίτης γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης ΚΕΑ καθώς και από το Yale Drama School.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως: «Οι τρελοί της εποχής» του Δημήτρη Ψαθά, «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Edmond Rostand, «Η Στρίγκλα» του William Shakespeare, «Το νου σου στην Αμέλια» του Ζ. Φεϊντό, «Τα στηρίγματα της κοινωνίας» του Ερρίκου Ίψεν, «Περλιμπλίν και Μπελίσα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ερρίκου Ιψεν, «Tango bar» του Περικλή Κοροβέση και πολλές άλλες.

Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε μεταγλωττισμένες παραγωγές, σε ελληνικές μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες στον κινηματογράφο, ενώ στην τηλεόραση, τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στις σειρές «Επιστροφή» και «Έρωτας Μετά».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b