MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις για την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

3 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Τhe City Light»: Έκθεση φωτογραφίας στην Blank Wall Gallery

Η Blank Wall Gallery θα παρουσιάσει την ατομική έκθεση φωτογραφίας με αστικά τοπία του Anton Alymov, με τίτλο The City Light. ΟAnton παίρνει τους θεατές σε ένα ταξίδι-περιπέτεια θέλοντας να τους δείξει την ατμόσφαιρα της κάθε πόλης που παρουσιάζεται σε αυτή την έκθεση. Στόχος του είναι ο θεατής να αισθανθεί το ίδιο συναίσθημα που ένιωσε και ο ίδιος όταν περπατούσε βράδυ στους δρόμους του Παρισιού ή νωρίς το πρωί στο Λονδίνο.
Παρασκευή 6/11, 17:30-21:30
Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλ. 21 1405 2138 /  www.blankwallgallery.com

«Transits»: Έκθεση ζωγραφικής στην γκαλερί Περιτεχνών Καρτέρης

Η γκαλερί Περιτεχνών Καρτέρης φιλοξενεί την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αλεξάνδρας Μαράτη με τίτλο «Transits». Συμπλέγματα σε σχήμα matrix που παραπέμπουν σε ευσταθή ή ετοιμόρροπα πολυώροφα κτίρια αντικρίζουν πορτοκαλί, μπλε ή αχνοπράσινα φωτισμένα ενεργειακά πεδία. Η συχνά ομιχλώδης και ανέλπιδη ατμόσφαιρα των έργων δεν αποτελεί μόνο φαντασιακή ουτοπική ματιά στο μέλλον αλλά και καθρέφτη της εποχής μας. Εύκολα προσβάσιμοι εσωτερικοί χώροι στέκουν πλάϊ–πλάϊ με μετέωρα καταφύγια, ιπτάμενα πολεμικά jets και οπλισμένες πλανώμενες μορφές, χωρίς προσανατολισμό, οι οποίες θυμίζουν φασματικές φιγούρες των comics.
Παρασκευή 6/11, 11:00-18:00
Gallery Περιτεχνών Καρτέρης, Ηροδότου 5 Κολωνάκι
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλ. 210 8239465 / www.peri-technon.com

ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Αποτελεί έναν φιλόξενο και ανοιχτό χώρο, με φυτεύσεις και χαρακτήρα που αντανακλούν το μεσογειακό τοπίο. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τη χρήση σκαλοπατιών. H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ.
Παρασκευή 6/11, 16:00
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b