MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Block Party: Ο Restive μας συστήνει το funky ελληνικό ραπ με το πρώτο του άλμπουμ

Ο Σταμάτης Αρβανιτίδης, ή αλλιώς Restive, κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό album, με τίτλο “Block Party”, και μας συστήνει στο funky ελληνικό ραπ

Monopoli Team

Με σιγουριά που πείθει για την αλήθεια των λεγομένων του, ο Σταμάτης Αρβανιτίδης στέκεται χαλαρός μπροστά στο μικρόφωνο και συστήνεται ως Restive με πρώτο του δίσκο «Block Party». Συναντά τους beatmaker Gus και Μιχάλη Πιλάτο και μαζί παραδίδουν πέντε κομμάτια μόνο για κουλ τύπους και τύπισσες.

Στην μουσική τους κολλεκτίβα συμμετέχουν και άλλοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες όπως οι: Daphne, JimmyZen, Sykroc, καθώς και ο Μυστήριος Τύπος. Όλοι συστοιχίζονται γύρω από τον Restive ο οποίος με ατάκες που μένουν στη μνήμη, τραβάει την προσοχή και δημιουργεί μία αισιοδοξία για το μέλλον της ελληνικής ραπ.

«Μου λένε πως δεν είμαι MC
και απαντάω πως είμαι η ρίζα του Έ(ψιλον)
Μέχρι να το πιάσουν θα έχει βγει το CD
και θα κερνάω στην υγειά των ευαίσθητων.»

Κάθε τραγούδι, μουσικά και στιχουργικά και ένα συνοχικό κομμάτι του όλου δίσκου. Σαν παρατηρητής ο Restive τραβά φωτογραφίες το δικό του Block Party με μία κάμερα polaroid και τις βάζει σε σειρά το επόμενο πρωί για να εξιστορήσει τα γεγονότα στην παρέα του.

Διατηρώντας εξαιρετικά φιλικό vibe, χρησιμοποιείται επιδέξια χιούμορ και λογοπαίγνια (πολλά λογοπαίγνια) για να πλαισιωθούν αρκετά σημεία που αποσκοπούν σε βαθύτερη σκέψη κάποιων καταστάσεών. Με ηχόχρωμα που διατηρεί groovy προσωπικότητα, ο δίσκος έχει επιρροές από G-Funk μέχρι και Nu-Disco κομμάτια όπως το “Χαμένα Παιδιά”.

Την ηχοληψία ανέλαβε το Mixdown Studio και συγκεκριμένα ο JΚ One, για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη για το ποιο θα είναι το επόμενο σκαλί στην πορεία του Restive.

Ένας δίσκος που φτιάχτηκε από μία παρέα απευθυνόμενος σε όλες τις παρέες.

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShekosi: Κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι του Francis Ofili Antetokounmpo12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b