MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ακύρωσης εκδήλωσης: Η Δωδέκατη Νύχτα, του Σαίξπηρ στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ακυρώνεται λόγω των νέων μέτρων η μαγνητοσκοπημένη παράσταση «Η Δωδέκατη Νύχτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Τhomas Ostermeier, που θα προβαλλόταν στις 6/11 στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

La Nuit des Rois (Η Δωδέκατη Νύχτα)
La Nuit des Rois (Η Δωδέκατη Νύχτα)
Monopoli Team

Ακυρώνεται η προβολή της μαγνητοσκοπημένης παράστασης «Η Δωδέκατη Νύχτα» του William Shakespeare, σε διασκευή και σκηνοθεσία από τον διάσημο σκηνοθέτη Τhomas Ostermeier και με τον θίασο της Comédie-Française.

Τo έργο

Η Βιόλα ναυάγησε στην ακτή της Ιλλυρίας και για να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες μεταμφιέζεται σε νεαρό άνδρα με το όνομα Σεζάριο. Μοιάζει έτσι στον δίδυμο αδελφό της, Σεμπάστιαν, για τον οποίον πιστεύει ότι έχει πνιγεί. Χωρίς πόρους, εισέρχεται στην υπηρεσία του Δούκα Ορσίνο που στέλνει τον ‘Σεζάριο’ για να εξομολογηθεί τον παθιασμένο έρωτά του στην Ολίβια, την οποία έχει ερωτευτεί παράφορα. Η Ολίβια με τη σειρά της ερωτεύεται τον παράξενα γοητευτικό ‘Σεζάριο’. Εν τω μεταξύ, η Βιόλα δεν μπορεί να εξομολογηθεί στον Δούκα Ορσίνο, τον οποίο έχει ερωτευθεί, δημιουργώντας ένα ερωτικό τρίγωνο: η Βιόλα αγαπάει τον Δούκα Ορσίνο, ο Δούκας αγαπάει την Ολίβια, και η Ολίβια αγαπάει την Βιόλα μεταμφιεσμένη ως Σεζάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα: «Φαίδρα» στο Θέατρο Προσκήνιο – Η φύση σε περιορισμό12.09.2018

Ταραγμένες ταυτότητες και μπερδεμένα συναισθήματα οδηγούν τους χαρακτήρες στην άκρη της τρέλας. Και ο Feste, κωμικός στο επάγγελμα, διασκεδαστής και φαρμακόγλωσσα, δεν κάνει τίποτα για να απλοποιήσει τα πράγματα. Ενώ η διάσωση του Σεμπάστιαν φαίνεται να ηρεμεί τα πνεύματα, δεν αρκεί για να μετριάσει τις εξαντλημένες ελπίδες.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b