MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020.

Ξυπόλυτοι στο Πάρκο
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Ξυπόλυτοι στο Πάρκο, του Νηλ Σάιμον στο Θέατρο Νέος Ακάδημος

Τι συμβαίνει όταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι διαπιστώνει πως το σπίτι των ονείρων του είναι μια “τρύπα”, μπάζει νερά, δεν έχει θέρμανση και ο ένοικος της πάνω σοφίτας περνάει από το διαμέρισμά τους για να μπει στο δικό του; Πόση αγάπη χωράει στο αστεία άβολο διαμερισματάκι; Το “Ξυπόλυτοι στο Πάρκο” παρουσιάστηκε στο Broadway για 1.530 παραστάσεις, έγινε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο και από τότε φιλοξενείται στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου. Η σκηνοθεσία είναι της Ρέινας Σ. Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν οι Αργύρης Αγγέλου, Βασιλική Τρουφάκου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ελένη Κρίτα, Jerome Kaluta και Κυριανάκης Νίκος.
Πέμπτη 29/10, 21:00
15-22€
Νέος Ακάδημος, Ακαδημίας και Ιπποκράτους 17, Αθήνα

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στο Σύγχρονο Θέατρο

Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του Θεάτρου του Παραλόγου, μια “τραγικωμωδία σε δυο πράξεις”, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Μπέκετ, το “Περιμένοντας τον Γκοντό” (En attendant Godot, 1948), αποτελεί ένα αριστούργημα της σύγχρονης δραματουργίας. Θα παρουσιαστεί με την σκηνοθετική ματιά της Έλενας Μαυρίδου στο Σύγχρονο Θέατρο.
Πέμπτη 29/10, 21:15
11-16€
Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Αθήνα

Δείπνο ηλιθίων

Δείπνο ηλιθίων, του Francis Veber στο Θέατρο Κάππα

Ο Πιερ Μπροσάν, πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν “ηλίθιο”, τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο “ηλίθιο”, στέφεται νικητής. Στον ρόλο του «ηλίθιου» ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Πέμπτη 29/10, 21:00
Από 15€
Θέατρο Κάππα

ΣΙΝΕΜΑ

Horror Drive-in theme event στο City Drive-in OAKA

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας Cinema Alive μετατρέπει το City Drive-in OAKA στο πρώτο Horror Drive-in theme event που έγινε πότε στην Ελλάδα με αφορμή το Halloween για 3 μοναδικές παραστάσεις και προσκαλεί όλους τους λάτρεις των ταινιών τρόμου (όσους αντέχουν) σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 40 ηθοποιούς, σκοτάδι και ειδικά εφέ. Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, 40 ηθοποιοί, jump scares, ειδικά εφέ, θεματικό μενού και cocktails μας περιμένουν από σήμερα έως τις 31 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον βραβευμένο με 2 βραβεία Όσκαρ, «Εξορκιστή».
Πέμπτη 29/10, 21:00
15-40€
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Κηφισίας 37, Μαρούσι

Gadjo Dilo

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Gadjo Dilo στο Gazarte Roof Stage

Κάθε Πέμπτη, οι Gadjo Dilo θα βρίσκονται στο Roof Stage του Gazarte, συνεχίζοντας τα live sessions τους. O ήχος τους, ο “Manouche De Grec” όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής.
Πέμπτη 29/10, 21:30
8€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b