MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Underground Youth Orchestra
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Underground Youth Orchestra στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, Underground Youth Orchestra (UYO ), που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς μουσικής παρουσίας, ξεκινά μια καινούργια μουσική διαδρομή, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο συναυλιών με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Η αρχή θα γίνει σήμερα, στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος, με προσκεκλημένη, τη Βρετανίδα μαέστρο Catherine Larsen Maguire.
Τρίτη 27/10, 20:30
10-20€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αμπελόκηποι

PERFORMANCE

The Bad Poetry Social Club στο Τριανόν

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα, της οποίας τα μέλη οργανώνουν poetry performance, ενώ ασχολούνται και με την παραγωγή video poetry. Μέχρι τώρα, μέλη της έχουν εκδώσει ποιητικές συλλογές και zines. Στις poetry performance, απαγγέλλουν δικά τους ποιήματα που συνοδεύουν με ατμόσφαιρες και beat. Πειραματίζονται με διάφορα media και πιστεύουν πως η ποίηση μπορεί να γίνει θέαμα. Συμμετέχουν: Π.Ι.Ε.Β., Αλεξάνδρα Επίθετη, Κώστας Moody, Φανή Γρύλλη και Ελευθερία Παύλου (Wolfpeach).
Τρίτη 27/10, 20:00
10€
Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα

O άλλος

ΘΕΑΤΡΟ

O άλλος, του Florian Zeller στο θέατρο Μικρό Χορν

Πόσο άγρια μπορεί να γίνει μία σχέση αγάπης αν η αλήθεια ειπωνόταν άφοβα και η σταθερότητα δεν ήταν αυτοσκοπός;  Και αν τελικά φανεί «ο άλλος»; Θα είναι κάποιος ξένος ή μήπως ένας άλλος εαυτός; Και τι θα είναι πιο τρομακτικό; Να είσαι μόνος με τον εαυτό σου ή μήπως με έναν άλλον; Μία ιστορία για το παράδοξο των σχέσεων, των σκέψεων, της φθοράς, της απιστίας και του αγνώστου «άλλου». Η σκηνοθεσία είναι της Αικατερίνης Παπαγεωργίου.
Τρίτη 27/10, 21:00
Από 12€
Θέατρο Μικρό Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα

SISS – PHUSS: while you carry time our bodies hold history

ΧΟΡΟΣ

SISS – PHUSS: while you carry time our bodies hold history, στο Θέατρο Ροές

Ο χορογράφος Σπύρος Κουβαράς και η ελληνογαλλική ομάδα σύγχρονου χορού Synthesis 748 υπογράφουν την νέα τους δημιουργία με το έργο, SISS / PHUSS: while you carry time our bodies hold history, που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Ροές.
Τρίτη 27/10, 21:30
12€
Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι

ΣΙΝΕΜΑ

Τα σκυλιά δεν φοράνε παντελόνια

Το φιλμ από τη Φινλανδία προβλήθηκε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάνες, προκαλώντας δεκάδες συζητήσεις γύρω από το θέμα του που σχετίζεται με το σαδομαζοχισμό. Μια σκοτεινή ιστορία για την απώλεια της αγάπης, σε σκηνοθεσία Τζ-Π Βαλκεάπα. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.
Τρίτη 27/10
17:50, 20:00, 22:10 στο Άστυ
20:00, 22:00 στο Δαναό

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b