MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 7 προτάσεις για τo Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε τo Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.

Masterclass
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Masterclass, του Terrence McNally στο Θέατρο Δημήτρης Χορν

Το θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρντ της Νέας Υόρκης, ανεβαίνει για 3ο χρονιά στο Θέατρο Δημήτρης Χορν. Τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας ερμηνεύει η Μαρία Ναυπλιώτου, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ενώ το κείμενο μεταφράστηκε από τον Στρατή Πασχάλη.
Σάββατο 24/10, 21:00, Κυριακή 25/10, 20:00
18-25€
Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα 

Η Γυναίκα με τα Μαύρα, της Σούζαν Χιλ στο Θέατρο Πειραιώς 131

Το μεταφυσικό ψυχολογικό θρίλερ «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», που είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Susan Hill, σε θεατρική προσαρμογή Stephen Mallatratt, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τους Τάσο Χαλκιά και Κωνσταντίνο Ασπιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η στοιχειωμένη ατμόσφαιρα, οι κραυγές, οι υπόκωφοι ήχοι, η ομίχλη και οι σκιερές γωνιές είναι στοιχεία που εξάπτουν τη φαντασία…
Σάββατο 24/10 & Κυριακή 25/10, 19:00
12-20€
Θέατρο Πειραιώς 131, Πειραιώς 131, Αθήνα

Αξύριστα πηγούνια

Αξύριστα πηγούνια, του Γιάννη Τσίρου στο Θέατρο Μικρό Χόρν

Το βραβευμένο θεατρικό έργο «Αξύριστα Πηγούνια» του Γιάννη Τσίρου, το οποίο τιμήθηκε με το A΄ βραβείο νέου συγγραφέα το 2004 από το ΥΠΠΟ, παρουσιάζεται ξανά φέτος στο Θέατρο Μικρό Χόρν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη. Παίζουν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος και Μαρία Νεφέλη Δούκα.
Σάββατο 24/10, 18:00 & 21:00, Κυριακή 25/10, 20:00
18€
Θέατρο Μικρό Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα 

Κατερίνα, του Αύγουστου Κορτώ στο Θέατρο Βεάκη

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ, από το βιβλίο του «Το Βιβλίο της Κατερίνας». Ερμηνεύει η Λένα Παπαληγούρα, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη.
Κυριακή 25/10, 21:00
15€
Θέατρο Βεάκη, Στουρναρη 32, Αθήνα

Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου, του Γεωργίου Βιζυηνού στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη και η Ομάδα The Young Quill συνεργάζονται για πρώτη φορά με αφορμή τη θεατρικό δρώμενο «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού. Ο θεατής παρακολουθεί τη δραματοποίηση μιας αινιγματικής ιστορίας μυστηρίου, στην οποία η μητέρα αναζητά τον δολοφόνο του μικρότερου γιου της, ενώ παράλληλα προσμένει γεμάτη αγωνία την επιστροφή του ξενιτεμένου μεγαλύτερου αδελφού του.
Κυριακή 26/10, 18:00
10-15€
Ίδρυμα Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα

Κατερίνα Πολέμη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κατερίνα Πολέμη στο ΚΠΙΣΝ

Η Κατερίνα Πολέμη μαζί με τον Πέτρο Βαρθακούρη (κοντραμπάσο, κιθάρα) και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (τρομπέτα, flugelhorn-φλικόρνο) θα παρουσιάσει στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ μια ξεχωριστή παράσταση, επιλέγοντας χαρακτηριστικές στιγμές από τις βραβευμένες μουσικές της για το θέατρο και τον κινηματογράφο (Ευρυδίκη, Μεγάλη Χίμαιρα, Μικρά Αγγλία, Γιούγκερμαν, Λυσιστράτη), μαζί με επιλογές από τη δισκογραφία της και διασκευές σε αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.
Σάββατο 24/10, 21:00
5€
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο Monsieur Minimal στο Gazarte Roof Stage

O Monsieur Minimal έρχεται τα Σάββατα 24 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου μαζί με τη μπάντα του, στο Roof Stage του Gazarte για δύο sessions. Σκοπός του να μας παρασύρει στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του singles «Release me» και «Easteria», από το επερχόμενο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, αλλά και με παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες του από τους προηγούμενους δίσκους του.
Σάββατο 24/10, 21:30
8€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b