MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 4 δωρεάν εκδηλώσεις για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

4 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Monopoli Team

ΑΘΛΗΣΗ

SNFCC Running team στο ΚΠΙΣΝ

Στην ομάδα του SNFCC Running team η άθληση και η διασκέδαση συνδιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βελτιώνει τις ατομικές σας επιδόσεις και τις ικανότητες σας στην αερόβια άσκηση ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης. Ταυτόχρονα εξερευνείτε κάθε γωνιά του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, τρέχοντας!
Τετάρτη 21/10, 18:30-20:00
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Βασικό μάθημα Tai Chi στο ΚΠΙΣΝ

Το Tai Chi, είναι μια αρχαία κινέζικη πολεμική τέχνη, προσφέρει στους ασκούμενους/στις ασκούμενες εσωτερική ηρεμία και δύναμη, βελτιώνει την ισορροπία τους και μειώνει το στρες. Όλες οι κινήσεις είναι κυκλικές και συνεχείς, με ήπιο ρυθμό εναλλαγής, και συνοδεύονται από βαθιές αναπνοές. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Τετάρτη 21/10, 19:00-20:15
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Aporia»: Έκθεση στην γκαλερί Kalfayan

Οι Kalfayan Galleries παρουσιάζουν την  ατομική έκθεση του Αντρέα Τζούροβιτς, με τίτλο «Aporia». Το έργο του Αντρέα Τζούροβιτς καλύπτει μία ευρεία γκάμα εκφραστικών μέσων: γλυπτική, ζωγραφική, εγκαταστάσεις, βίντεο, μουσική. Συχνά ανατρέχει στις προσωπικές του εμπειρίες ως πρόσφυγας πολέμου, αλλά ταυτόχρονα με γνώμονα το χιούμορ διερευνά το ‘διαφορετικό’ και το ‘παράδοξο’ σε όλες τις εκφάνσεις τους. Εστιάζει στο να θέτει ερωτήσεις, και όχι στο να δίνει απαντήσεις μέσω των έργων του.
Τετάρτη 21/10, 11:00-19:00
Kalfayan Galleries, Χάρητος 11, Κολωνάκι
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλ. 210 7217679

«Memories»: Έκθεση ζωγραφικής στο Estudio Gallery

Το Estudio Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Χαιρετάκη με τίτλο «Memories». Ο καλλιτέχνης με παλιά και νέα έργα του στα οποία αποτυπώνει σκηνές βιωμένων στιγμών, δίνει τη δική του οπτική για έναν κόσμο που μοιάζει να παραπαίει στην προσπάθεια του να βρει νόημα και ταυτότητα. Εικονοποιεί το παράλογο φέρνοντας την έκπληξη μπροστά στα μάτια του θεατή που -όπως και στην καθημερινότητα, όλο και πιο συχνά πλέον- έρχεται αντιμέτωπος με το μη αναμενόμενο.
Τετάρτη 21/10, 10:00-18:00
Estudio gallery, Κυριαζή 22α, Κηφισιά
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλ. 210 8086611

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLefas Collection: Έκθεση ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b