MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

3 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούν στην Αθήνα τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Η Γεωμετρία των Χρωμάτων»: Αναδρομική έκθεση στο ΚΠΙΣΝ

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζουν την αναδρομική έκθεση της Ελένης Σταθοπούλου. Θα εκτεθούν περίπου 150 έργα ζωγραφικής από όλο το εύρος της καλλιτεχνικής της δημιουργίας από τα χρόνια των σπουδών και της Κατοχής, από την περίοδο του Παρισιού (1945-1949), και αργότερα από τα χρόνια της μελέτης του αιγαιακού τοπίου (1950-1960) έως τη στροφή της στην ανεικονική τέχνη. Η έκθεση κλείνει με τις μνημειακές αφηρημένες συνθέσεις που χρονολογούνται στη δεκαετία του 1980, δίνοντας για πρώτη φορά μια συνολική εικόνα της εικαστικής της δημιουργίας.
Δευτέρα 19/10, 9:00-20:00
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Είσοδος Ελεύθερη με  ηλεκτρονική προεγγραφή

«What remains when the story ends ?»: Ατομική έκθεση στο Snehta Satellite

Το Snehta Satellite παρουσιάζει την ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Lucas Recchione«What remains when the story ends ?» Ο καλλιτέχνης συλλέγει ιστορίες και αναμνήσεις ανθρώπων από διαφορετικούς τόπους ανά τον κόσμο. Με τη χρήση διαφόρων μέσων όπως η ζωγραφική, η εγκατάσταση, η φωτογραφία και η αφήγηση, δημιουργεί ένα φάσμα δυνατοτήτων ώστε να επιδείξει τους πολλούς και διαφορετικούς χρόνους και τόπους που συνδέονται αυτές οι ιστορίες.  Σκοπός του αποτελεί την διαμόρφωση συλλογικής μνήμης μέσα από τις αφηγήσεις του δημιουργού.
Δευτέρα 19/10, 16:00-20:00
Snehta, I. Δροσοπούλου 47, Κυψέλη, Αθήνα
Πληροφορίες-Κρατήσεις: www.snehtaresidency.org

ΑΘΛΗΣΗ

Yoga στο Πάρκο στο ΚΠΙΣΝ

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε τη Υoga με τρεις λέξεις, θα λέγαμε σωματική και πνευματική ευεξία. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών φυσικής αγωγής και μέσα από μια σειρά ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής, ενδυναμώνουμε το σώμα μας, βελτιώνουμε την ισορροπία μας και ενισχύουμε την αυτοσυγκέντρωση και τη χαλάρωσή μας.
Δευτέρα 19/10, 18:00-19:30
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Για ενήλικες
Είσοδος ελεύθερη με  ηλεκτρονική προεγγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓαλλικό Ινστιτούτο: 13 ταινίες animation online και δωρεάν, για τη Γιορτή του Animation12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b