MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 6 προτάσεις για την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020.

Μαντάμα Μπαττερφλάι
Monopoli Team

ΟΠΕΡΑ

Μαντάμα Μπαττερφλάι, του Τζάκομο Πουτσίνι στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με την σπαρακτική Μαντάμα Μπαττερφλάι του Τζάκομο Πουτσίνι ξεκινάει η φθινοπωρινή σεζόν της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα.
Τετάρτη 14/10, 20:00
10-70€
Εθνική Λυρική Σκηνή, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα

Μια Γερμανίδα Γραμματέας

ΘΕΑΤΡΟ

Μια Γερμανίδα Γραμματέας, του Κρίστοφερ Χάμπτον στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης

Η Ρένη Πιττακή βάζει τη σφραγίδα της σε έναν αριστοτεχνικό μονόλογο, στο καινούργιο έργο του Κρίστοφερ Χάμπτον, εμπνευσμένο από τη ζωή, και τις εξομολογήσεις, της Μπρουνχίλντε Πόμσελ, μιας από τις γραμματείς του Γκέμπελς. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης. Μια παράσταση που μας βάζει να αναρωτηθούμε για τις ηθικές μας αρχές και τις εκπτώσεις που είμαστε διαθετιμένοι να κάνουμε εν ονόματι του προσωπικού μας συμφέροντος.
Τετάρτη 14/10, 19:00
14-16€
Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα 

Γιούγκερμαν, του Μ. Καραγάτση ξανά στο Θέατρο Πορεία

Μετά από 2 χρόνια επιτυχίας, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη, επιστρέφει για να κλείσει τον κύκλο του με τελευταίες παραστάσεις και live streaming μεταδόσεις.
Τετάρτη 14/10, 19:30
14-25€
Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3, Αθήνα 

Ο Μαρτίνος Τιρίμος παίζει Μπετόβεν

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μαρτίνος Τιρίμος σ’ ένα αφιέρωμα για τον Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στην επετειακή ατμόσφαιρα της συμπλήρωσης 250 χρόνων, το 2020, από τη γέννηση του Ludwig van Beethoven (1770 – 1827), το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο βιρτουόζος πιανίστας Μαρτίνος Τιρίμος συνεχίζουν το επιτυχημένο αφιέρωμα στον κορυφαίο μουσουργό όλων των εποχών με τέσσερα ρεσιτάλ, στα οποία ο διακεκριμένος σολίστ και παιδαγωγός ερμηνεύει σπάνια και μεγάλα έργα του σπουδαίου γερμανού συνθέτη.
Τετάρτη 14/10, 20:30
10-25€
Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

The Swingin’ Cats στο Gazarte Roof Stage

Οι The Swingin’ Cats επιστρέφουν στην ταράτσα του Gazarte, για ένα live session με ρετρό μουσική! Πρόκειται για ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά, που απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.
Τετάρτη 14/10, 21:30
8€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα

Προβολή «American History X»

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ταινίες: Στις 20:30 την ταινία American History X και στις 22:45 την ταινία Scream.
Τετάρτη 14/10, 20:30, 22:45
5-14€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b