MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
01
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
    ΣΥΝΤΑΓΗ

    Σοκολατένιο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας (vegan) από τη food blogger Nikis food

    Αυτό το λαχταριστό ρυζόγαλο με μόλις 4 υλικά θα το λατρέψετε όλοι – vegan ή μη!

    Monopoli Team

    Υλικά:
    • 500 γρ. γάλα καρύδας
    • 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    • 80 γρ. ρύζι
    • 10 γρ. κορν φλάουερ
    • 50 γρ. κουβερτούρα

    Εκτέλεση:
    1. Βράζουμε το ρύζι στο νερό έως ότου μαλακώσει.
    2. Σε καινούρια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι , τα 450ml. γάλα καρύδας και τη ζάχαρη.
    3. Ανακατεύουμε διαρκώς και πριν αρχίσει να κοχλάζει διαλύουμε το κορν φλάουρ στα 50ml. γάλα καρύδας.
    4. Προσθέτουμε το διαλυμένο κορνφλάουερ στο ρύζι και ρίχνουμε το κομμάτι σοκολάτας.
    5. Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα μας (περίπου  2 λεπτά) και μοιράζουμε στα μπολάκια.
    6. Αφήνουμε να κρυώσει. Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένη καρύδα και κουβερτούρα.

    Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCoconut cake από τη food blogger Nikis food12.09.2018

    Περισσότερα από Συνταγές
    Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
    προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
    Επιλογή contrast