MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 6 προτάσεις για την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Πετρολούκας Χαλκιάς και Θωμάς Κωνσταντίνου στο CT Garden Festival
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πετρολούκας Χαλκιάς και Θωμάς Κωνσταντίνου στο CT Garden Festival

Το µουσικό σχήµα Ήπειρος, που αποτελείται από τους Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, Κώστα Κίκιλη στο βιολί και Νίκο Αγγελόπουλο στο λαούτο, συµπράττει µε τον Θωµά Κωσταντίνου και τον Πετρολούκα Χαλκιά. Ένα ταξίδι στη µουσική της Ηπείρου, του αρχαιότερου µουσικού είδους των Βαλκανίων και στις πιο αστικές εκφάνσεις του «Ιωάννινα», «Ζαγόρι», «Πρέβεζα», που θα µας οδηγήσει µέχρι την Πόλη κι από εκεί σε όλα Βαλκάνια και στις µουσικές ανταλλαγές της ευρύτερης περιοχής.
Τετάρτη 16/9, 21:00
10-20€
Υπαίθριος χώρος Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου, Λεωφ. Βεΐκου (στο ύψος του Άλσους Βεΐκου)

Melisses

Οι Melisses στην Τεχνόπολη

Το συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, αλλά και από μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Τετάρτη 16/9, 21:00
20€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΘΕΑΤΡΟ

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στο Ηρώδειο

Με το έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό», ο Σάμιουελ Μπέκετ διαπραγματεύεται την ανθρώπινη ύπαρξη με κατανόηση, και χιούμορ γράφοντας μια κωμωδία που παρωδεί την τραγωδία του ανθρώπινου είδους από την εμφάνισή του σ΄αυτό τον κόσμο μέχρι και σήμερα. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας. Πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης.
Τετάρτη 16/9, 21:00
15-50€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Mute

Mute, του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης

Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σεξομανής, ένας γκαντέμης. Τι τους συνδέει; Είναι ένας ή περισσότεροι; Μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Μια παράσταση που κάποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να δείξει τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε αυτό. Πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Τετάρτη 16/9, 21:00
15-18€
Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη

Μαρία Πολυδούρη, της Βιβής Κοψιδά στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Ένας ύμνος στη Γυναίκα-Σύμβολο για τη δύναμη του χαρακτήρα της, τον έρωτα για τη ζωή και την παιδική της αθωότητα. Μια παράσταση αφιέρωμα στη μεγάλη ελληνίδα ποιήτρια, την κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο της γενιάς της, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαΐδη. Στον ρόλο της Μαρίας Πολυδούρη η Φωτεινή Φιλοσόφου, Κώστας Καρυωτάκης ο Νίκος Γιάννακας και αφηγητής ο Γιάννης Νικολαΐδης.
Τετάρτη 16/9, 20:30
Από 10€
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως

Οι απάχηδες των Αθηνών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι απάχηδες των Αθηνών στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Η ιστορική αυτή ταινία, πολύτιμο ντοκουμέντο για την Αθήνα της εποχής του ΄30, «ζωντανεύει» και πάλι υπό την αιγίδα του Κώστα Γαβρά, μέσα από τη συνέργεια της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, της Γαλλικής Ταινιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Τρίτη 15/9, 20:30
4-8€ * προκρατήσεις εδώ
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 22

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b