MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Popstar»: Ο Justin Bieber πρωταγωνιστεί στο video των DJ Khaled και Drake

Κυκλοφόρησε σήμερα 4 Σεπτεμβρίου το επίσημο βίντεο κλιπ από την πρόσφατη συνεργασία του DJ Khaled με τον Drake, με τίτλο «Popstar» και πρωταγωνιστή τον Justin Bieber.

Monopoli Team

Το κλιπ αρχίζει με τον Khaled να καλεί επανειλημμένα τον Drake, προσπαθώντας να τον πείσει να γυρίσουν μαζί ένα κλιπ για το single τους «Popstar». Ο Καναδός ράπερ, απελπισμένος από τις συνεχείς πιέσεις, ζητά τότε ως χάρη από τον Justin Bieber να εμφανιστεί στη δική του θέση και να πρωταγωνιστήσει στο  βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Εκτός από τον αστέρα της pop, στο βίντεο συμμετέχουν ο μάνατζέρ του, Scooter Braun καθώς και η σύζυγός του Hailey Bieber.

«Ευχαριστώ JB… σου χρωστάω», έγραψε ο Drake σε μια ανάρτηση στο Instagram για το «Popstar». Ο Bieber απάντησε: «Όποτε θες».

Το «Popstar» είναι το ένα από τα δύο τραγούδια (το πρώτο ήταν το «Greece») που κυκλοφόρησε ο DJ Khaled σε συνεργασία με τον Drake τον προηγούμενο Ιούλιο, ανοίγοντας τον κύκλο του νέου άλμπουμ του με τίτλο «Khaled Khaled», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Παράλληλα, ο DJ Khaled υπονόησε μια επικείμενη συνεργασία με τη Megan Thee Stallion, αποκαλύπτοντας τον Ιούλιο ότι οι δύο τους έχουν «μαγειρέψει κάτι».

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Popstar»:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b