MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 10 προτάσεις για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Σωκράτης Μάλαμας / ωτογραφία: Yannis Margetousakis
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη

Ο Σωκράτης Μάλαμας μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει σ’ ένα ακουστικό live, με αγαπημένα τραγούδια από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 21:00
13-15€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η Γιώτα Νέγκα στο Μαρούσι

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα μοιραστεί μαζί μας τραγούδια που πρώτη φορά αγαπήσαμε από την ίδια: «Mε τα μάτια κλειστά», «Δίκιο», «Έχω άνθρωπο», «Δε με κρατάει ό,τι θυμάμαι», τραγούδια από την νέα δισκογραφική δουλειά της όπως το «Βρες μου έναν άλλον», «Οξυγόνο», «Διάρκεια μιας ζωής», «Πανοπλία», αλλά και σπουδαία λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε ξανά μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 20:30
Γενική είσοδος: 10€
Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι

Ρένα Μόρφη

Η Ρένα Μόρφη στην Ταράτσα του Gazarte

Η Ρένα Μόρφη θα παρουσιάσει στην Ταράτσα του Gazarte τη μουσικοχορευτική νουβέλα της «Σάμπα Τσικίτα», υπό τον αθηναϊκό ουρανό.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 21:30
Γενική Είσοδος: 10€
Gazarte Roofstage, Βουτάδων 34, Αθήνα 

Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία, με τον Γιάννη Κούτρα στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Στον πρώτο μέρος θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία μελοποιημένα από τους Θάνο Μικρούτσικο και Μαρίζα Κωχ. Στο δεύτερο μέρος θα γίνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι, ανατρέχοντας στα τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Σπανού, Σταύρου Κουγιουμτζή, Βασίλη Τσιτσάνη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον Πολιτισμό».
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 20:30
10-12€
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως

Τα τραγούδια του γένους, με τον Πασχάλη Τόνιο στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Μια διαφορετική μουσική παράσταση αφού για πρώτη φορά ακούγονται τα ιστορικά αιωνόβια τραγούδια μας, τα παραδοσιακά μας διαμάντια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, δοσμένα γυμνά, με έναν ιδιαίτερο και λιτό τρόπο, έτσι που να αναδεικνύεται η μουσική αξία και το μεγαλείο τους. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 21:00
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιτότητας
Άλσος Νέας Σμύρνης

Το παγκάκι

ΘΕΑΤΡΟ

Το παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στην Ηλιούπολη

Μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 21:00
12-16€
Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη 

Η πόρνη από πάνω, του Αντώνη Τσιπιανίτη στη Σαλαμίνα

Ένας μονόλογος με την με την Κατερίνα Διδασκάλου, που υποδύεται την Ερατώ, μια νοικοκυρά που μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε… η ζωή της αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 21:15
12-15€
Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

Περιμένοντας τον Γκοντό

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στα Βριλήσσια

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Σάμιουελ Μπέκετ, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα, ενώ παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Άρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Άρης Κακλέας, Αγγελική Τρομπούκη.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 21:00
17€
Θέατρο Βριλησσίων Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μεταμορφώσεως Σωτήρος 25-27, Βριλήσσια

Όρνιθες – Η Πολιτεία των Πουλιών

Όρνιθες – Η Πολιτεία των Πουλιών στο Κηποθέατρο Παπάγου

Με την πιο επίκαιρη παράσταση της χρονιάς, με ένα από τα πιο παλιά, πρώτα – πρώτα ονειρικά παραμύθια που φτιάχτηκαν στην ιστορία του ανθρώπου, τους Όρνιθες του Αριστοφάνη, οι μαγικές σβούρες και ο Δημήτρης Αδάμης, μιλούν για την επείγουσα, πλέον, ανάγκη του σεβασμού του ανθρώπου προς τη φύση, για έναν αντίστροφο δρόμο από την οικολογική καταστροφή.
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 20:30
8-12€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

ΣΙΝΕΜΑ

City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου:

21.00: Ocean’s 13

Από 5€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b