MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

VMAs 2020: Οι μεγάλοι νικητές, τα ηχηρά μηνύματα και οι εκπλήξεις της βραδιάς

Οι μεγάλοι νικητές της λαμπερής βραδιάς των βραβείων VMAs για το 2020 και οι στιγμές που ξεχώρισαν.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς η Lady Gaga.
Monopoli Team

Το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου 2020 έλαβαν μέρος τα MTV VMA βραβεία. Οι εμφανίσεις ήταν, για ακόμη μια χρονιά, εντυπωσιακές και λαμπερές. Οι υποψηφιότητες πολλές, με κάποιους καλλιτέχνες να ξεχωρίζουν και να «σαρώνουν» τα βραβεία. Οι στιγμές πολλές, γεμάτες συναίσθημα και εκπλήξεις. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τους μεγάλους νικητές και τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές της βραδιάς!

Οι μεγάλοι νικητές

Οι υποψηφιότητες ήταν πάρα πολλές, ωστόσο δύο καλλιτέχνες ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και μεγάλοι νικητές. Συγκεκριμένα, ο The Weeknd ήταν ο ένας από τους δύο που διακρίθηκαν. Οι υποψηφιότητες που είχε συγκεντρώσει ήταν συνολικά 7, ενώ απέσπασε βραβεία για τις 2 από αυτές και συγκεκριμένα αυτή του Καλύτερου Μουσικού Βίντεο της χρονιάς και του Καλύτερου R&B τραγουδιού, με τη μεγάλη του επιτυχία, το «Blinding Lights». 

The Weeknd

Η δεύτερη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Lady Gaga. Κατείχε 9 υποψηφιότητες από τις οποίες απέσπασε βραβείο για τις 4. Τα βραβεία που απέσπασε είναι του Καλλιτέχνη της χρονιάς, ενώ για την συνεργασία της με την Ariana Grande για το τραγούδι «Rain On Me», κατάφερε να αποσπάσει τρία βραβεία, αυτό για το «Τραγούδι της Χρονιάς», την «Καλύτερη Συνεργασία» και την «Καλύτερη Φωτογραφία».

Ariana Grande και Lady Gaga

Οι στιγμές που ξεχώρισαν

Η εμφάνιση του The Weeknd και η δυναμική ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου, ήταν σίγουρα μία αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς.

Επιπλέον, η μεγάλη φετινή επιτυχία του, «Blinding Lights», δεν θα μπορούσε να μην ερμηνευτεί με μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση! Ωστόσο, αυτό που τράβηξε σίγουρα το ενδιαφέρον όλων, ήταν η δήλωση που έκανε, την στιγμή παραλαβής του βραβείου για το «Καλύτερο R&B Βίντεο», σχετικά με τη δικαίωση για τον θάνατο της Breonna Taylor και τον πυροβολισμό του Jacob Blake.

Ο θάνατος της Taylor, μαζί με τη δολοφονία του George Floyd και αντίστοιχους θανάτους πολλών ακόμα Αφροαμερικανών το τελευταίο διάστημα, πυροδότησαν παγκοσμίως πλήθος διαμαρτυριών κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A very powerful message from @theweeknd during his acceptance speech for Best R&B at this year’s #VMAs.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Video Music Awards (@vmas) στις

Άλλη μία στιγμή-έκπληξη ήταν το σύνθημα «Σταματήστε να μας σκοτώνετε» κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του DaBaby. Ο καλλιτέχνης ερμήνευσε τη μεγάλη του καλοκαιρινή επιτυχία «Rockstar», το οποίο είχε κυκλοφορήσει ως remix τον Ιούνιο για το κίνημα «Black Lives Matter». Η εμφάνισή του ήταν ανάλογη με το μήνυμα που ήθελε να περάσει!

Η εμφάνιση της Miley Cyrus και η αναβίωση του βίντεο κλιπ για το επιτυχημένο της τραγούδι «Wrecking Ball» ξύπνησε αναμνήσεις. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του νέου της τραγουδιού «Midnight Sky», η ίδια ανέβηκε σε μία ντισκόμπαλα, κάτι που μας πήγε πολλά χρόνια πίσω και μας θύμισε την παλαιότερη της αυτή επιτυχία.

Ανάμεσα στις λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν, φυσικά, ήταν η εμφάνιση της Lady Gaga με την Ariana Grande για τη μεγάλη καλοκαιρινή τους επιτυχία, το «Rain on me». Τα δύο αστέρια της ποπ φορούσαν πρωτότυπες μάσκες – το αξεσουάρ της εποχής -, ενώ εντυπωσίασαν με την χορογραφία τους, τη φωνή και το ταλέντο τους.

Η εμφάνιση των BTS ήταν σίγουρα μία εμφάνιση που θα θυμόμαστε. Ερμήνευσαν την μεγάλη τους επιτυχία «Dynamite» με μία καταπληκτική χορογραφία, πολύ χαρακτήρα και στυλ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b