MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 10 προτάσεις για δούμε το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου 2020.

Λυσιστράτη
Monopoli Team

Σάββατο 29 Αυγούστου

ΘΕΑΤΡΟ

Λυσιστράτη, από το Εθνικό Θέατρο στο Θέατρο Πέτρας

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία μεγάλης κλίμακας στην Επίδαυρο με μια αγαπημένη κωμωδία του Αριστοφάνη.
Σάββατο 29/8, 21:00
14-18€
Θέατρο Πέτρας, Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη 

Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα

Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Μια κωμωδία του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου για δύο έφηβους στην Αθήνα του 1978 που  επιχειρούν να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Σε μια εποχή που αλλάζει προσπαθούν να ξεπεράσουν τη συστολή τους, τα οικογενειακά και κοινωνικά στερεότυπα. Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Σβήγκου. Παίζουν Γιώργος Αμούτζας, Ήρα Παπακωνσταντίνου.
Σάββατο 29/8, 21:30
10-15€
Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι 

Κι εγώ σ’ αγαπώ, του Νταγκ Λούσι στο Θέατρο Χυτήριο

Το έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα Doug Lucie, απαντά σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις φιλίας και έρωτα. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Αϊβάζη.
Σάββατο 29/8, 22:30
10€
Θέατρο Χυτήριο, Προαύλιο

Nightstalker

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Nightstalker στην Τεχνόπολη

Οι Nightstalker έρχονται στην Τεχνόπολη με ένα ακουστικό set που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και με τους τραγουδιστικούς ύμνους που αγαπήσαμε, από τις power ballad και mid-tempo στιγμές τους, μέχρι και τις πιο uplifting εξάρσεις τους, που εδώ θα αποκτήσουν ακόμη πιο ιδιαίτερο χρώμα και ατμόσφαιρα. Την συναυλία θα ανοίξει σε ένα once-in-a-lifetime ατμοσφαιρικό set, το μουσικό σχήμα των Universe217.
Σάββατο 29/8, 21:00
Γενική είσοδος: 10€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΣΙΝΕΜΑ

City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Σήμερα Σάββατο 29/8:

20:45 Grease
22:45 Pulp Fiction

Από 5€

Κυριακή 30 Αυγούστου

ΜΟΥΣΙΚΗ

33 στροφές με τη Λίνα, στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μια γιορτή με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων δεκαετιών που η κορυφαία Ελληνίδα στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου εκπέμπει με άξονα το τραγούδι. Στην μουσική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Κηποθέατρο Παπάγου, η Λίνα ανθολόγησε με μεράκι την πλούσια δισκογραφία της και ο Γιώργος Περρής θα αναδείξει μια άλλη, νέα διάσταση των αγαπημένων της τραγουδιών. Συμμετέχει η Μυρτώ Βασιλείου.
Κυριακή 30/8, 21:00
13-15€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Μαρίζα Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη

Αυτό «Το καλοκαίρι» αφήνουμε πίσω όλα όσα μας κάναν να νοιώσουμε άβολα και ζούμε το παρόν χωρίς να μας απασχολεί καμία σκέψη για το παρελθόν ή το μέλλον, απλά παρασυρόμαστε στους υπέροχους ρυθμούς της Μαρίζας Ρίζου.
Κυριακή 30/8, 21:30
12-15€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Κάτω Παρθενώνας, του Μηνά Βιντιάδη στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Στην Ελλάδα του σήμερα, χρηματιστής και άστεγος διαπραγματεύονται μια “συνεργασία” που ισορροπεί εφιαλτικά ανάμεσα στην ιδεολογία και τη δικαιολογία, τη φτώχεια και την ηθική εξαθλίωση, την ευκαιρία και την καταστροφή, τη δολοφονία και τη σωτηρία. Μια παράσταση σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη και πρωταγωνιστές τους Λεωνίδα Κακούρη και Χρήστο Σαπουντζή.
Κυριακή 30/8, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Καλιφόρνια Ντρίμιν

Καλιφόρνια Ντρίμιν, του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Βράχων

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι το βραβευμένο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν», σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστο Χρήστου. Πρόκειται για την κωμική περιπέτεια μιας παρέας νέων που αποφασίζουν να “δραπετεύσουν” από την ενήλικη ζωή και να καταφύγουν σε ένα new age κοινόβιο στην Καλιφόρνια.
Κυριακή 30/8, 21:15
7-15€
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b