MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 3 προτάσεις για την Τρίτη 18 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου 2020.

«Διάλεξε», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Διάλεξε», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Βασισμένη στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι, «Το Καφενείο», η παράσταση «Διάλεξε», σε μετάφραση – σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, αποτελεί μια ευφυέστατη φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας, οι οποίοι τσακώνονται, φλερτάρουν, τζογάρουν, τραγουδούν, χορεύουν και κουτσομπολεύουν.

Τρίτη 18 Αυγούστου | 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, μειωμένη 10€ για ΑΜΕΑ, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους
Προπώληση: viva.gr

Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106,Αμπελόκηποι | Τηλ: 2106435706

«Plato’s Cave», του Νίκου Αμουντζά στο σταθμό του Θησείου

Συναντήστε μας στον σταθμό του Θησείου. Κάντε έναν κύκλο, λάβετε το αρχαίο σας όνομα και ακολουθήστε τους ηθοποιούς σε ένα θέατρο δρόμου. Μπροστά στα μάτια σας θα ξεδιπλωθεί η «θεογονία» του Ησίοδου και θα αγγίξει ερμηνευτικά την επιστημονική προσέγγιση της δημιουργίας του κόσμου.

Τα βήματα μας θα μας οδηγήσουν στο Μουσείο Ηρακλειδών, ετοιμαστείτε, μπαίνουμε στο σπήλαιο. Καθαρίστε το μυαλό σας και μπείτε με ανοιχτό πνεύμα, σε ένα παιχνίδι αισθήσεων ικανό να πυροδοτήσει μια ουσιαστική φιλοσοφική συζήτηση. Πιάστε τα χέρια σας, μετρήστε τα βήματα, και αφήστε τον κύκλο να μας παρασύρει σε ένας ατέρμονα χορό από την αρχή του κόσμου έως και σήμερα. Επιστήμη και μύθος γίνονται ένα. Η συγγραφή του κειμένου και η σκηνοθεσία έχουν γίνει από τον σκηνοθέτη Νίκο Αμουντζά.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 | 17:30
Η δράση πραγματοποιείται στα Αγγλικά, για την παρακολούθηση του απαιτείται βασική γνώση της γλώσσας.
Έως 15 συμμετέχοντες
Τιμή Εισιτηρίου: 110€ | Προπώληση: viva.gr
Σταθμός Θησείο

«Plato’s Cave», του Νίκου Αμουντζά

ΣΙΝΕΜΑ

«Ανατομία Ενός Εγκλήματος» (1959) στο Σινέ Ριβιέρα

Σκηνοθεσία: Ότο Πρέμινγκερ | Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Στιούαρτ, Λι Ρέμικ, Μπεν Γκαζάρα, Άρθουρ Ο’ Κόνελ, Ιβ Άρντεν

Στο πλαίσιο του 10ου Athens Open Air Film Festival. Ένας αφιλόδοξος δικηγόρος περασμένης αίγλης, που προτιμά να ψαρεύει, να παίζει πιάνο και να κάνει παρέα με τον αλκοολικό συνάδελφό του, αναλαμβάνει την υπόθεση της δολοφονίας ενός άντρα από έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού. Μοναδικό ελαφρυντικό του τελευταίου η εν βρασμώ πράξη, αφού ο άντρας είχε βιάσει τη σύζυγό του.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 | 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
Σινέ Ριβιέρα, Βαλτετσίου 46, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b