MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για τη Δευτέρα 17 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020.

προτάσεις
Παυλίνα Βουλγαράκη
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Παυλίνα Βουλγαράκη στον κιν/φο «Τα χρόνια της αθωότητας» Cinemax στο Λαύριο

Ξεκινώντας ένα καλοκαίρι γεμάτο αναμονές και ελπίδες, ο καθένας μας σκέφτεται και θυμάται τις ανέμελες στιγμές του θερινού σινεμά, της γειτονιάς του, του νησιού η και του χωριού του, στις διακοπές και στην αυγουστιάτικη πόλη του. Το θερινό σινεμά είναι μέρος της κουλτούρας μας. Είναι το καλοκαιρινό μας στέκι. Η Παυλίνα Βουλγαράκη διάλεξε το θερινό σινεμά «Τα χρόνια της αθωότητας» Cinemax στο Λαύριο, για να μάς δείξει τη δική της ταινία, μέσα από μουσικές δικές της, αλλά και άλλων δημιουργών. Μία μουσική βόλτα στις γειτονιές και τους «κήπους» μίας δικής μας πόλης.

Δευτέρα 17 Αυγούστου | 21:30
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση στον κινηματογράφο: 10€, Ταμείο: 13€, Φοιτητικό: 8€
Για πληροφορίες ή και κρατήσεις στο 211 11 12 305
«Τα χρόνια της αθωότητας» Cinemax, Λ. Σουνίου 6, Λαύριο. Τηλ: 22920-25889

προτάσεις

«Διάλεξε», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν

ΘΕΑΤΡΟ

«Διάλεξε», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Βασισμένη στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι, «Το Καφενείο», η παράσταση «Διάλεξε», σε μετάφραση – σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, αποτελεί μια ευφυέστατη φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας, οι οποίοι τσακώνονται, φλερτάρουν, τζογάρουν, τραγουδούν, χορεύουν και κουτσομπολεύουν.

Δευτέρα 17 Αυγούστου | 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, μειωμένη 10€ για ΑΜΕΑ, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους
Προπώληση: viva.gr

Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106,Αμπελόκηποι | Τηλ: 2106435706

«Plato’s Cave», του Νίκου Αμουντζά στο σταθμό του Θησείου

Συναντήστε μας στον σταθμό του Θησείου. Κάντε έναν κύκλο, λάβετε το αρχαίο σας όνομα και ακολουθήστε τους ηθοποιούς σε ένα θέατρο δρόμου. Μπροστά στα μάτια σας θα ξεδιπλωθεί η «θεογονία» του Ησίοδου και θα αγγίξει ερμηνευτικά την επιστημονική προσέγγιση της δημιουργίας του κόσμου.

Τα βήματα μας θα μας οδηγήσουν στο Μουσείο Ηρακλειδών, ετοιμαστείτε, μπαίνουμε στο σπήλαιο. Καθαρίστε το μυαλό σας και μπείτε με ανοιχτό πνεύμα, σε ένα παιχνίδι αισθήσεων ικανό να πυροδοτήσει μια ουσιαστική φιλοσοφική συζήτηση. Πιάστε τα χέρια σας, μετρήστε τα βήματα, και αφήστε τον κύκλο να μας παρασύρει σε ένας ατέρμονα χορό από την αρχή του κόσμου έως και σήμερα. Επιστήμη και μύθος γίνονται ένα. Η συγγραφή του κειμένου και η σκηνοθεσία έχουν γίνει από τον σκηνοθέτη Νίκο Αμουντζά.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 | 17:30
Η δράση πραγματοποιείται στα Αγγλικά, για την παρακολούθηση του απαιτείται βασική γνώση της γλώσσας.
Έως 15 συμμετέχοντες
Τιμή Εισιτηρίου: 110€ | Προπώληση: viva.gr
Σταθμός Θησείο

«Έρωτας αλά Καταλανικά»

ΣΙΝΕΜΑ

Καλοκαίρι 2020: Πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών στο Άλσος Περιστερίου

«Έρωτας αλά Καταλανικά», Ισπανική κωμωδία 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 99′, Σκηνοθεσία: Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάζαρο.

Η πανέμορφη Βάσκα Αμάγια, μετά των χωρισμό της από τον Ράφα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον καινούργιο Καταλανό φίλο της Πάου. Ο πατέρας της Κόλντο, ωστόσο, ταξιδεύει μέχρι τη Σεβίλλη για να πείσει τον πρώην σύντροφό της κόρης του να προσπαθήσει να σταματήσει αυτόν τον γάμο.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 | 20:30
Ελεύθερη Είσοδος
Άλσος Περιστερίου – Στάση Μετρό «Ανθούπολη»

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

Είσοδος & Ξενάγηση στα Highlights των μονίμων συλλογών του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

To Μουσείο Kυκλαδικής Τέχνης καθιερώνει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 12:30–13:00, ξεναγήσεις στα Highlights των Μονίμων Συλλογών του, με το εισιτήριο εισόδου στο μουσείο. Oι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν μέσα σε μισή ώρα όλα τα αριστουργήματα του Μουσείου- τα πιο αντιπροσωπευτικά εκθέματα της Κυκλαδικής Συλλογής (3200-2000 π.Χ.), της Αρχαίας Ελληνικής Συλλογής (2000 π.Χ. – 395 μ.Χ.) και της Αρχαίας Κυπριακής Συλλογής (3900 π.Χ. – 6ος αιώνας μ.Χ.). Η ξενάγηση πραγματοποιείται και στους τέσσερις ορόφους του Μουσείου.

Δευτέρα 17 Αυγούστου | 12:30 – 13:30
Εισιτήρια: Από 3,5€ | Προπώληση: viva.gr
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα. Τηλ: 2107228321-3 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b