MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Παύλος Παυλίδης – Φώτης Σιώτας: Και μέσω live streaming η συναυλία τους στην Τεχνόπολη

Ο Παύλος Παυλίδης έρχεται μαζί με τον Φώτη Σιώτα, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για μια μοναδική συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί και μέσω live streaming.

Παύλος Παυλίδης Φώτης Σιώτας
Monopoli Team

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στις καλοκαιρινές σκηνές παρέα με έναν εξαιρετικό μουσικό, τον Φώτη Σιώτα. Oι δυο τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό. Λίγες ημέρες αφού θα ανοίξουν και επίσημα οι ανοιχτοί χώροι σε όλη την Ελλάδα, οι δύο καλλιτέχνες μας προσκαλούν στις 22 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη συναυλία, για πρώτη φορά, μέσω live streaming από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο παρακάτων link: page.inplayer.com/technopolis, με κόστος 3€ και να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες από όπου και αν βρίσκεται.

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου δίνοντας τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εδώ, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Παύλος Παυλίδης με τον Φώτη Σιώτα στην Τεχνόπολη12.09.2018

Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Συντελεστές:

Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, λούπες & φωνητικά
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παύλος Παυλίδης dueto 2 live  με τον Φώτη Σιώτα

22 Ιουλίου | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21.00

Για πρώτη φορά και μέσω live streaming!

Πώς; Ο τρόπος είναι απλός. Μπείτε εδώ: https://bit.ly/30kOAMr  Ακολουθήστε τις οδηγίες και δείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες να παίζουν ζωντανά ,όσο μακριά κι αν είστε (ναι, τόσο μακριά…)! | Κόστος: 3€

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 13€ | Προπώληση: viva.gr (Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.)

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324 | [email protected],www.technopolis-athens.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b