MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Άρση μέτρων: Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι στα καφέ και εστιατόρια

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών καταργείται το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, καθώς και η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα εμπορικά κέντρα.

Monopoli Team

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020), καταργείται το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, καθώς και η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα εμπορικά κέντρα από τους καταναλωτές.

Πλέον στα εμπορικά κέντρα μόνο το προσωπικό υποχρεούται να φορά μάσκα, ενώ  διατηρείται ο μέγιστος αριθμός πελατών και οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται τόσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όσο και στα εμπορικά καταστήματα δεν αλλάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆρση μέτρων: Πότε και πώς θα ξεκινήσουν οι θεατρικές παραστάσεις, οι συναυλίες και τα κλειστά σινεμά12.09.2018

Η απόφαση για τους «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.» ισχύει από τις 7 Ιουλίου έως και τις 12 Ιουλίου 2020.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b