MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε μια δωρεάν συναυλία, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Ο κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης έρχεται, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, για μια μοναδική συναυλία στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, με ελεύθερη είσοδο.

Παναγιώτης Μάργαρης
Monopoli Team

Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε συνεργασία με το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας, θα παρουσιάσει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο «Πρελούδιο στον έρωτα». Η σημαντική αυτή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου σε ένα από τα σημαντικότερα και ομορφότερα μνημεία, το Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης.

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το «Πρελούδιο στον έρωτα» σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.

Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα στο Pic Nic Festival του Δήμου Πειραιά12.09.2018

Καινούριο άλμπουμ

Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης, αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ «Πρελούδιο στον έρωτα», το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία μιας και έφτασε στην πρώτη θέση των επίσημων charts της Ελλάδας. Το  «Πρελούδιο στον έρωτα» είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου | Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, Πρέβεζα

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο