MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι μουσικές βραδιές επιστρέφουν στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Το café στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου άνοιξε ξανά τις πόρτες του, έστησε τα τραπεζάκια και υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες, στις καθιερωμένες live μουσικές βραδιές.

Monopoli Team

Μετά από απουσία τριών μηνών, το café στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου, έστησε τα τραπεζάκια και υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες, κάθε Πέμπτη, στις καθιερωμένες live μουσικές βραδιές.

Πρόγραμμα

Scarlet Nights
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, 21:00

Έπειτα από ένα μεγάλο μοναχικό κενό χωρίς μουσική και χωρίς επισκέπτες, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου  θα ηχήσουν και πάλι αγαπημένες μελωδίες, ταξιδιάρικες φωνές και τσουγκρίσματα ποτηριών. Το πρώτο live θα φέρει και πάλι την Δώρα Τσίγκα στο μικρόφωνο, τον Γιάννη Καφετζόπουλο στο πιάνο και τον Σωτήρη Πέπελα στην τρομπέτα.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, το αγαπημένο τρίο επιστρέφει στο café του Νομισματικού Μουσείου σε μια πολυαναμενόμενη μουσική βραδιά στις 9 μ.μ. ακριβώς.

Έχοντας ήδη συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους μουσικούς της εγχώριας jazz-και όχι μόνο-σκηνής, το τρίο θα μας ταξιδέψει πίσω στην εποχή των vocal jazz, των blues, και του swing, σε ακουστική διάθεση, με επιρροές από την Billie Holliday μέχρι τον Tom Waits και από την Nina Simone και τον Nat King Cole μέχρι την Etta James, αλλά και με διασκευές σύγχρονων καλλιτεχνών του χώρου.

Το σχήμα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2013, και μετρά ήδη πολλές εμφανίσεις εντός Αθηνών (Barcelona wine bar, café στον κήπο του Νομισματικού μουσείου, Belle Amie, Σπίρτο, Pure Bliss, κ.ά.) και εκτός Αθηνών, στη Λαμία στην Κρήτη και αλλού.

Παίζουν οι:

Δώρα Τσίγκα | φωνητικά
Γιάννης Καφετζόπουλος| πιάνο
Σωτήρης Πέπελας | τρομπέτα

Λίνα Ροδοπούλου

Λίνα Ροδοπούλου / Αθήνα – Παρίσι
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, 21:00

Για πρώτη φορά στο café του κήπου θα συναντήσουμε την Λίνα Ροδοπούλου. Η Λίνα Ροδοπούλου έχει αφιερώσει πολλά χρόνια από την καριέρα της στη γαλλική μουσική, κάνοντας live εμφανίσεις και αφήνοντας το αποτύπωμά της και στη δισκογραφία με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Νοuvelle passion, μια συλλογή κιθαριστικών διασκευών αγαπημένων γαλλόφωνων τραγουδιών.

Στις 25 Ιουνίου στις 9 μ.μ., θα φιλοξενηθεί στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, όπου θα παρουσιάσει ένα ελληνογαλλικό πρόγραμμα – νοερό ταξίδι ανάμεσα στις δύο χώρες! Αποσκευές της αποτελούν τόσο οι αγαπημένες μελωδίες της Γαλλίας που έχει ερμηνεύσει δισκογραφικά όσο και τα καινούρια της ελληνικά τραγούδια τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Επίσης, θα παρουσιάσει στο κοινό και τις γαλλικές εκδοχές γνωστών ελληνικών κομματιών του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκυ Θοδωράκη, του Μίμη Πλέσσα, κ.ά. Σε αυτό το ταξίδι θα την συνοδεύει ο Κώστας Παρισιάδης στην κλασική κιθάρα, ο Δημήτρης Κούστας στο ακορντεόν και ο Λουκάς Γιαννακίτσας στο κοντραμπάσο.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Παρισιάδης | κλασική κιθάρα
Δημήτρης Κούστας | ακορντεόν
Λουκάς Γιαννακίτσας | κοντραμπάσο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 210 3610067
Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b