MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Επεκτείνεται η γραμμή 3 του Μετρό προς Πειραιά

Νέες πληροφορίες για την επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9

Monopoli Team

Νέες πληροφορίες για την επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9.

Ο υπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι νέοι σταθμοί του μετρό της Γραμμής 3 προς Πειραιά θα είναι έτοιμοι στις αρχές Ιουλίου. Οι νέοι σταθμοί που θα τεθούν σε λειτουργία είναι τρεις: η Αγία Βαρβάρα, ο Κορυδαλλός και η Νίκαια. Συγκεκριμένα δήλωσε: “O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει τον Ιούλιο τρεις λειτουργικούς σταθμούς, οι οποίοι θα δοθούν αμέσως στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆρση μέτρων: Πότε και πώς θα επαναλειτουργήσουν οι κυριακάτικες αγορές12.09.2018

Ο Υπουργός σημείωσε ότι οι εργασίες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Παράλληλα, έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η επιτυχής επικύρωση του οποίου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το άνοιγμα των νέων σταθμών του μετρό.

Ανέφερε επίσης ότι επόμενος στόχος είναι να είναι έτοιμοι οι σταθμοί «Μανιάτικα», «Δημοτικό Θέατρο» και «Πειραιάς», οι οποίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι το 2022.

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b