MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Η Michelle Obama διαβάζει online παιδικά παραμύθια

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, θα διαβάζει κάθε Δευτέρα έως τις 11 Μαΐου, παραμύθια, online στα παιδιά.

Monopoli Team

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του Barack Obama, Michelle Obama, έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, πως έχει κοινωνικές ευαισθησίες και αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Έτσι, αποφάσισε, τις μέρες τις καραντίνας των παιδιών στο σπίτι, να βοηθήσει με κάποιον τρόπο στην ψυχαγωγία τους. Σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο PDS Kids και τον εκδοτικό οργανισμό Penguin Random House, η Michelle Obama ξεκίνησε μια νέα μίνι σειρά με τίτλο «Mondays With Me», στην οποία κάθε Δευτέρα διαβάζει σε live μετάδοση παιδικά παραμύθια, παρακινώντας και τα παιδιά να διαβάζουν μαζί της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μερικά από τα πιο αγαπημένα μου παιδικά βιβλία και θα δώσω  την ευκαιρία στα παιδιά να εξασκηθούν στην ανάγνωση- και στις οικογένειες να κάνουν ένα απαραίτητο διάλειμμα», σχολίασε η Michelle Obama στο Twitter, για το νέο της εγχείρημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Tom Hardy διαβάζει παραμύθια για παιδικό κανάλι του BBC12.09.2018

Πληροφορίες για τα επεισόδια

Κάθε Δευτέρα, έως τις 11 Μαΐου, στις 12 το πρωί (ώρα Αμερικής) και στις 7 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), η Michelle Obama, διαβάζει για τα παιδιά μαζί με τα παιδιά. Η μετάδοση γίνεται μέσω του καναλιού του PDS KIDs στο Facebook και στο YouTube.

Το πρώτο της video, από τη μετάδοση της Δευτέρας 20ής Απριλίου, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 330.000 προβολές και εκατοντάδες θετικά σχόλια, κυρίως από τους γονείς που καθηλώθηκαν μπροστά στους υπολογιστές τους για να διαβάσουν παραμύθια παρέα με τα παιδιά τους και τη Michelle.

Δείτε το βίντεο της Δευτέρας 20 Απριλίου:

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b