MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
περίεργα

Μια τσούχτρα απολαμβάνει ήσυχη τα πεντακάθαρα νερά της Bενετίας -δείτε το βίντεο!

Μία τσούχτρα βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τα ήρεμα και πεντακάθαρα πλεόν κανάλια της Βενετίας και το βίντεο είναι μαγευτικό.

Monopoli Team

Είναι γεγονός. Η καραντίνα και ο εγκλεισμός των ανθρώπων στο σπίτι έδωσε στο περιβαλλον μια πολύ αναγκαία ανάσα. Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε όλο και περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο άγριων ζώων που μπόρεσαν για πρώτη φορά να προσεγγίσουν τις πόλεις, ενώ η είδηση ότι με τα πεντακάθαρα διάσημα κανάλια στην Βενετία έκανε την γύρο του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ κορονοϊός, η καθαρή ατμόσφαιρα των πόλεων κι ένα πράσινο μέλλον για τον πλανήτη12.09.2018

Οι γόνδολες που συνήθως γέμιζαν τα κανάλια της Βενετίας για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες έχουν πλέον εξαφανιστεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η “κίνηση” και οι ρύποι στα κανάλια να έχουν ελαττωθει σημαντικά. Παράλληλα, η άλλοτε πολυσύχναστη πόλη έχει πλέον ησυχάσει. Έτσι, μία τεράστια τσούχτρα βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια ήσυχη βόλτα στα κανάλια της Βενετίας.

Ο υδροβιολόγος, Andrea Mangoni, κατάφερε να την εντοπίσει και να αποθανατίσει τη σπάνια αυτή στιγμή. Όπως δήλωσε στο Reuters, αν η κίνηση και οι ρύποι στα κανάλια δεν είχαν ελαττωθεί εξαιτίας του περιορισμένου τουρισμού, τότε δεν θα ήταν δυνατό να εντοπίσει τη τσούχτρα, καθώς και κάθε άλλο δείγμα θαλάσσιας ζωής στα πολυσύχναστα κανάλια.

Αυτό το βίντεο έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την συγκλονιστική φωτογραφία από τις Φιλιππίνες, όπου χιλιάδες ροζ τσούχτρες αποθανατίστηκαν στα καθαρά νερά της λίμνης Palawan.

Οι τσούχτρες δεν έκαναν την εμφάνιση τους μόνο στη Βενετία: Χιλιάδες τσούχτρες επισκέφθηκαν μία λίμνη στις Φιλιππίνες

Οι τσούχτρες δεν έκαναν την εμφάνιση τους μόνο στη Βενετία: Χιλιάδες τσούχτρες επισκέφθηκαν μία λίμνη στις Φιλιππίνες

Πρόκειται για ακόμη μια πολυσύχναστη λίμνη, που συνήθως γεμίζει με τουρίστες, κάνοντας την μαζική επίσκεψη τέτοιων θαλάσσιων ζώων σπάνια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b