MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRAL

Εγώ μένω σπίτι για σένα… ένα συγκινητικό video από Ιταλούς καλλιτέχνες

Το trailer ανέβηκε στο YouTube από το Φεστιβάλ Θεάτρου της Νάπολης στην Ιταλία και έχει ως σύνθημα το #iorestoacasaperte, δηλαδή «Εγώ μένω σπίτι για σένα».

author-image Ευθυμία Πουλάδη

Μπορεί η Ιταλία να ζει δραματικές καταστάσεις από την πανδημία του κορονοϊού, όμως έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, ότι οι Ιταλοί είναι ένας λαός που δεν χάνει την ελπίδα και αισιοδοξία του στα δύσκολα. Αντίθετα, χρησιμοποιούν κάθε μορφή τέχνης, για να μεταδώσουν μηνύματα ενότητας και ανθρωπισμού.

Το Fondazione Campania dei Festival και συγκεκριμένα το Φεστιβάλ Θεάτρου Νάπολης, ανέβασε ένα trailer που αναφέρεται στο κλείσιμο των θεάτρων από τη πανδημία του κορονοϊού. Το trailer ανέβηκε στο κανάλι του οργανισμού στο YouTube, την Τρίτη 7 Απριλίου και έχει ως σύνθημα το #iorestoacasaperte, που σημαίνει «Εγώ μένω στο σπίτι για σένα».

Στο βίντεο αναφέρονται, τα μέτρα προστασίας που παίρνουμε για την ασφάλειά μας από τον κορονοϊό, όπως το πλύσιμο των χεριών και η καραντίνα στο σπίτι. Επίσης, αναφέρονται και οι διέξοδοι απασχόλησης που έχουμε βρει, για την ψυχαγωγία μας όσο βρισκόμαστε απομονωμένοι.

«Αν βγούμε έξω τώρα, όλες οι προσπάθειές μας θα πάνε χαμένες. Ο αγώνας ενάντια στον ιό, απαιτεί καθήκον απ’ όλους. Ας μείνουμε απομακρυσμένοι, αλλά ενωμένοι, για λίγο ακόμα. Για να αγκαλιαστούμε ξανά, όταν όλα θα έχουν τελειώσει. Και να επιστρέψουμε στα θέατρα, όλοι μαζί». Αυτό είναι το μήνυμα του trailer της Ένωσης Θεάτρων Ιταλίας, που ήδη σχεδιάζει τα καινούργια της project για το επόμενο Φεστιβάλ.

Μένουμε σπίτι, λοιπόν, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, και να τελειώσουν όλα σύντομα!

Παρακολουθήστε το trailer:

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b