MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV

«Οι Εγκλωβισμένες»: Το πρώτο ελληνικό σίριαλ για την καραντίνα, κυκλοφορεί online

«Οι Εγκλωβισμένες» είναι το πρώτο σίριαλ που γυρίζεται στην Ελλάδα σε συνθήκες… καραντίνας και κυκλοφορεί ελεύθερα στο YouTube!

Monopoli Team

Οι ηθοποιοί Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Θεοχάρη, Μαρία Σολωμού και Σύλβια Δεληκούρα πρωταγωνιστούν στην πρώτη διαδικτυακή σειρά στην Ελλάδα, που έχει τίτλο «Οι Εγκλωβισμένες» και προβάλλεται ελεύθερα, μέσα από την πλατφόρμα του YouTube.

Το Σάββατο 4 Απριλίου ανέβηκε στο YouTube το πρώτο επεισόδιο της νέας διαδικτυακής κωμικής σειράς «Οι Εγκλωβισμένες», που γυρίζεται, φυσικά, από τα σπίτια των τεσσάρων πρωταγωνιστριών και πραγματεύεται – με μια κωμική ματιά – το θέμα του κορονοϊού και τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα όλων.

Εμπνευστής της ιδέας και δημιουργός, είναι ο σεναριογράφος των τηλεοπτικών σειρών «Singles», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές», Γιώργος Φειδάς.

Πρόκειται για μία κωμική σειρά που μοναδικό σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει το κοινό, για όσο διάστημα παραμένει στο σπίτι.

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες νιώθουν…εγκλωβισμένες

Η σειρά αφορά σε τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους φίλες, την Κέλλυ, την Ασημίνα, την Ζωή και την Γωγώ. Η ιστορία τους ξεκινά μία ημέρα πριν ανακοινωθεί το #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζει με την παρέα να βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι και να επικοινωνούν μεταξύ τους με βιντεοκλήσεις, φτιάχνοντας έτσι κάτι σαν «ημερολόγιο καραντίνας».

Οι αντιφάσεις και οι αντιδράσεις των ηρωίδων είναι αυτές που θα μας κάνουν, ίσως, να ταυτιστούμε, να γελάσουμε και να περάσουμε τον χρόνο μας ευχάριστα, στην δική μας καραντίνα!

Νέα επεισόδια ανεβαίνουν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 21:00!

Συντονιστείτε εδώ:

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» στον ALPHA: Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας – Η Ιουλία
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Η ιστορία της νέας σειράς του ALPHA – Δείτε το teaser
Cine News
Primordial: Βραβείο για την ταινία των Γιώργου Ζορμπά και Νάνας Παπαδάκη στο Cambridge Short Film Festival
Cine News
ΜΚΤ: Δωρεάν προβολή του «Mamma Roma» στο Πάρκο Ελευθερίας στο πλαίσιο της έκθεσης «Marlene Dumas. Cycladic Blues»
Cine News
Ο Κώστας Γαβράς επίτιμος πρόεδρος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος
Cine News
Το χρώμα της Ελευθερίας: Ο Σύλλογος Φίλων Κέας τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα
Cine News
«Φίλοι για πάντα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας
Cine News
Βραβεία Emmy: Το Severance σάρωσε με 27 υποψηφιότητες
Cine News
ANIMASYROS 2025: Ένα Γαλαξιακό ταξίδι στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων
Cine News
Το “Sunset Boulevard” ξανά στη μεγάλη οθόνη, 75 χρόνια μετά
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Οι ελληνικές συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA