MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

5 εκδοτικοί οίκοι προσφέρουν ελεύθερα e-books και audio-books

Οι εκδόσεις Πατάκης, Μαλλιάρης-Παιδεία, Καστανιώτης, Μεταίχμιο και Διόπτρα, στηρίζουν την εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι» και προσφέρουν ελεύθερα στους αναγνώστες, e-books και audio-books.

Monopoli Team

23 ελεύθερα audio-books παραμύθια από τις Εκδόσεις Πατάκη

Οι εκδόσεις Πατάκης δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να επιλέξουν ανάμεσα στα 23 ακουστικά βιβλία που υπάρχουν εντελώς δωρεάν στην online βιβλιοθήκη τους και να απολαύσουν ιστορίες… με ήχο! Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη είναι διαλεγμένα ένα ένα, έτοιμα να διηγηθούν το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία και να μάς ταξιδέψουν σε κόσμους ξεχωριστούς.

Εκδόσεις Μαλλιάρης – Παιδεία: εννιά ελεύθερα e-books

Ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία, θέλοντας να βοηθήσει να γίνει πιο δημιουργική και ευχάριστη η παραμονή μας στο σπίτι, προσφέρει δωρεάν 9 βιβλία, σε ηλεκτρονική μορφή pdf. Πρόκειται για βιβλία των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, επιλέγοντας τον τίτλο που σας ενδιαφέρει.

Εκδόσεις Καστανιώτη: δύο ελεύθερα e-books για παιδιά

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν δωρεάν δύο βιβλία για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για τις ημέρες που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. «365 μέρες χωρίς τηλεόραση – Δημιουργικές ιδέες για σας και το παιδί σας» και «Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας». Εύκολες, απλές και έξυπνες ιδέες για λιγότερη τηλεόραση και περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Παλιά περιοδικά, άδεια ρολά από χαρτί κουζίνας, χάρτινα κουτιά από γάλα μπορούν να ανοίξουν έναν ευχάριστο κόσμο δημιουργίας για τα παιδιά και τους γονείς.

Εκδόσεις Μεταίχμιο: τέσσερα audio books

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν εντελώς δωρεάν 4 audio books. Βιβλία γραμμένα από την πένα δημοφιλών συγγραφέων σε μια αφήγηση-ερμηνεία των ίδιων των δημιουργών τους, η οποία υπόσχεται να μεταβάλει την επαφή με τη λογοτεχνία σε μια διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή εμπειρία, και παράλληλα έχει και αρχειακή αξία.

Εκδόσεις Διόπτρα: Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία

Με ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς σε όλους όσους προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα που επέβαλε ο κορονοϊός, ο εκδότης της Διόπτρας, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, προσφέρει δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία του εκδοτικού του οίκου, σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν, μέσω της ιστοσελίδας [email protected].

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b