MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλίες & μουσικές παραστάσεις στις οθόνες μας, μέσω live streaming

Μένουμε σπίτι και αναζητάμε τρόπους να απασχοληθούμε με κάθε δυνατό τρόπο. Οι καλλιτέχνες λοιπόν, είναι εδώ και με την χρήση της τεχνολογίας… μπαίνουν στα σπίτια μας!

Dropkick Murphys
Monopoli Team

Ήδη μετράμε τις πρώτες μέρες παραμονής μας μέσα στο σπίτι, μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και αναζητάμε τρόπους να απασχοληθούμε με κάθε δυνατό τρόπο. Οι καλλιτέχνες λοιπόν, είναι εδώ και με την χρήση της τεχνολογίας…μπαίνουν στα σπίτια μας!

Ο Σπύρος Γραμμένος στο… σαλόνι μας μέσω του Youtube

Την αρχή έκανε ο Σπύρος Γραμμένος στο live streaming, ο οποίος πραγματοποίησε ήδη μία μουσική παράσταση μέσα από το StudioPraxis, με το γκρουπ του, την Παρασκευή 13/3. Πλέον μπορείτε να την απολαύσετε μέσω του YouTube.

Η Μαρία Παπαγεωργίου σε live streaming στο Facebook

Όσοι δεν προλάβατε να την δείτε στον Σταυρό του Νότου, να η ευκαιρία! Η Μαρία Παπαγεωργίου δίνει ραντεβού με το κοινό της τη Δευτέρα 16/3 στις 21:00, για ένα 45λεπτο live μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. Μαζί της θα είναι και ο συνεργάτης της Σταύρος Ρουμελιώτης.

Παραστάσεις από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

Φωτογραφία από την “Τραβιάτα” του Βέρντι

Μία σημαντική πρωτοβουλία είναι αυτή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης που αποφάσισε από τη Δευτέρα 16/3 και κάθε βράδυ, να αναμεταδίδει παλαιότερες παραστάσεις της, για όσο καιρό θα παραμένει εκτός λειτουργίας. Ξεκινάει με Κάρμεν του Ζορζ Μπιζέ σε μουσική διεύθυνση Yannick Nézet-Séguin, με την Elīna Garanča ως Κάρμεν και τον Roberto Alagna ως Δον Χοσέ, στις 19:30 (ώρα Νέας Υόρκης) και η παράσταση θα βρίσκεται στο metopera.org για 20 ώρες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Dropkick Murphys live από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι Dropkick Murphys, εξαιτίας της δεδομένης κατάστασης, για πρώτη φορά δεν θα παίξουν ζωντανά στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου στη Βοστώνη. Όμως, είχαν την ιδέα να κάνουν ένα συναυλιακό live streaming τη μέρα της γιορτής (Τρίτη 17/3, ώρα 19:00, ώρα Βοστώνης, 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος) που θα μπορούμε να απολαύσουμε μέσω του YouTube, στο Facebook και στο Instagram.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b