MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PET STORIES

Τα φιλοζωϊκά ραντεβού αυτής της εβδομάδας

Εάν θέλετε να στηρίξετε τα φιλοζωϊκά ραντεβού της πόλης που έρχονται, δείτε την ατζέντα της εβδομάδας και βάλτε μία (ή και περισσότερες) εκδηλώσεις της στο πρόγραμμα.

author-image Μαριάννα Κουρκούνη

Τρείς βασιλόπιτες σε mood κοινωνικό, ένα μπαζάρ και μια ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων, μας οδηγούν στα Βόρεια, τα Ανατολικά και τα Νότια προάστια της Αθήνας. Πάρτε το σκυλί σας, το παιδί σας και τον φιλόζωο φίλο σας και δώστε μαζί το παρόν σε κάποιο από τα παρακάτω φιλοζωϊκά ραντεβού της εβδομάδας.

Κοπή πίτας της Φιλοζωϊκής Παρέμβασης Ελληνικού – Αργυρούπολης

  • Πότε: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ.- 1 π.μ.
  • Που: Ταβέρνα Γιαννιώτικη Γωνιά (Κων/νου Αθανάτου 11, Άνω Γλυφάδα)

Το πρώτο από τα φιλοζωϊκά ραντεβού της εβδομάδας διοργανώνεται από την Φιλοζωϊκή Παρέμβαση Ελληνικού-Αργυρούπολης, που μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην ταβέρνα Γιαννιώτικη Γωνιά στην Άνω Γλυφάδα και θα έχει φαγητό… μετά ζωντανής μουσικής, ίσως και χορού! Η τιμή εισόδου είναι στα €20 και περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με ορεκτικά, σαλάτα εποχής, κυρίως πιάτο και όσο κρασί αντέχουμε.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την φροντίδα των αδέσποτων της γειτονιάς.Όσοι θέλετε να στηρίξετε το έργο της Φιλοζωϊκής Παρέμβασης Ελληνικού-Αργυρούπολης, δεν έχετε παρά να καλέσετε στα τηλ. 6945210704 & 6945693178 και να κλείσετε θέση.

Δείτε το event στο facebook

Μπαζάρ Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου

  • Πότε: Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ.-6 μ.μ.
  • Που: Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Μπορεί να ανέβαλλε προσωρινά την κοπή της πίτας που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, όμως ο Σύλλογος Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου δεν επαναπαύεται. Μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο, θα μας ευχηθεί “καλό μήνα” από το κλασικό σημείο του πάνω στην Πλατεία Χαλανδρίου. Ευκαιρία να κάνουμε ένα πέρασμα, για να πάρουμε διακοσμητικά, μικροαντικείμενα και -γιατί όχι- φιλοζωϊκά δωράκια για το ταίρι μας από το παζάρι που στήνει ο σύλλογος από τις 11 το πρωΐ έως τις 6 το απόγευμα. Τα έσοδα θα δοθούν για την περίθαλψη των αδέσποτων του Δήμου.

Puppy Day – Ημέρα Υιοθεσίας

  • Πότε: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 12 μ.μ.-2 μ.μ.
  • Που: The Azor, Ανοίξεως Σταματάς 3, Άνοιξη

Εκτός από τις καθιερωμένες κοπές πίτας, στα φιλοζωϊκά ραντεβού της εβδομάδας έχουμε και μια ημέρα υιοθεσίας. Εάν λοιπόν σκέφτεστε σοβαρά να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο σκυλάκι, τότε δεν χάνετε τίποτα να περάσετε έστω για ένα καφεδάκι από το The Azor, που βρίσκεται στην Άνοιξη. Οι Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου Αττικής θα έρθουν με τα σκυλάκια που φροντίζουν, όλα τους αδέσποτα από τις περιοχές της Σταμάτας, Αγίου Στεφάνου, Δροσιάς κ.λπ., για να γνωριστείτε. Και που ξέρετε, ίσως κάποιο από όλα αυτά να σας κλέψει την καρδιά και να γίνει ο νέος σας συγκάτοικος.

Δείτε το event στο facebook

Κοπή Πίτας των Westies

  • Πότε: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 12 μ.μ.-3 μ.μ.
  • Που: Mr. Dog Place, Λεωφόρος Ιωνίας 102, Αχαρνές Αττικής

Εάν αγαπάτε τα westies και δεν γνωρίζετε το Westie Fun Greece μέχρι τώρα, ευκαιρία να το μάθετε. Στα φιλοζωϊκά ραντεβού του Σαββατοκύριακου σημειώστε και την κοπή της βασιλόπιτας των φίλων των σπιρτόζικων και χαριτωμένων γουέστ χάιλαντ τεριέ. Εάν, λοιπόν, είστε γονιός ενός αξιαγάπητου westie, δεν έχετε παρά να πάτε παρέα ως τις Αχαρνές, στο εκπαιδευτήριο Mr. Dog Place. Η μέρα θα έχει μπόλικο παιχνίδι και κοινωνικοποίηση, μυτερά αυτάκια και έξυπνα ματάκια.

Η είσοδος κοστίζει €5 ανά σκυλάκι. Μετά την κοπή της πίτας, οι φίλοι των westies θα συνεχίσουν για φαγητό στο ψητοπωλείο Μπαμπης, στην οδό Γεωργίου Λύρα 5 στην Κηφισιά. Εάν θέλετε, μπορείτε φυσικά να τους ακολουθήσετε.

Δείτε το event στο facebook

Κοπή Πίτας Αδέσποτα Μυστήρια

  • Πότε: Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ.
  • Που: Παγκάκι Café Bistrot, Νικολαΐδου & Αισχύλου, Ελευσίνα

Η δραστήρια φιλοζωϊκή ομάδα της Ελευσίνας, Αδέσποτα Μυστήρια, μας καλεί στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει για τη νέα χρονιά. Η ομάδα των εθελοντών μας περιμένει όλους και όλες στο Παγκάκι Café Bistrot στην Ελευσίνα (Νικολαΐδου και Αισχύλου γωνία), για να κόψουμε μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2020. Ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε με την ομάδα των εθελοντών για θέματα που μας αφορούν και να κερδίσουμε δωράκια.

Δείτε το event στο facebook

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b