MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός για πολλά… OSCAR: κέρδισε μαγευτικά τριήμερα σε ονειρεμένους ξενώνες!

Μάντεψε και ψήφισε τους νικητές των βραβείων OSCAR στις βασικές κατηγορίες και κέρδισε δύο μαγευτικά τριήμερα σε ονειρεμένους ξενώνες στο Ναύπλιο και το Γύθειο!

Monopoli Team | 23.01.2020

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων OSCAR 2020 την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 η οποία θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Μέχρι τότε, το Monopoli.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς σινεφίλ που θα προβλέψουν τους νικητές των βραβείων, σε έξι βασικές κατηγορίες να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Θέμα και όροι του διαγωνισμού:
  • Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καλούνται να προβλέψουν τους νικητές των βραβείων OSCAR 2020 στις εξής κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ και Β’ Αντρικού και Α’ και Β’ Γυναικείου ρόλου.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται επιλέγοντας τη φωτογραφία με τη σωστή απάντηση και κλικάροντας πάνω σ’ αυτή στην αντίστοιχη σελίδα του διαγωνισμού. Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων του χρήστη στη φόρμα που ανοίγει στο τέλος της διαδικασίας (εδώ).
  • Ο διαγωνισμός είναι ενεργός από την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 23.00.
  • Όσοι συμμετέχοντες απαντήσουν σωστά και στις 6 κατηγορίες, θα μπουν σε κλήρωση.
  • Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 11/2 και θ’ αναδείξει δύο νικητές.
  • Τα ονόματα των νικητών θ’ ανακοινωθούν στο Monopoli.gr την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.
  • Στους νικητές θα σταλεί voucher για την εξαργύρωση του δώρου τους.

Tα δώρα του διαγωνισμού

1ος νικητής

Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στο Ippoliti Hotel στο Ναύπλιο (μπείτε στο link για περισσότερες πληροφορίες)

2ος νικητής

Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στον Πύργο Πετροπουλάκη στο Γύθειο (μπείτε στο link για περισσότερες πληροφορίες).

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού τηρείται η πολιτική της εταιρίας περί προστασίας απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η Πολιτική Προστασίας Απορρήτου αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων από τον ιστότοπο Monopoli.gr που ανήκει στην εταιρία PREMIUMMEDIA IKE με έδρα το Νέο Ψυχικό (Μυστακίδου 20) TK 11525, τηλ. 213 6712020, e-mail: [email protected] όταν επισκέπτεστε, ή συμμετέχετε στους διαγωνισμούς του ιστότοπου www.monopoli.gr. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b