MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

300 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή του «Βότσεκ», στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή του Βότσεκ, την Παρασκευή 17 Ιανουάριου 2020 στις 19.00 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο ΚΠΙΣΝ.

Φωτό: Βαλέρια Ισάεβα
Monopoli Team

Με στόχο να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις της, η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει την προσφορά δωρεάν θέσεων για ανέργους σε γενικές δοκιμές των παραγωγών της.

Ένα από τα αριστουργήματα του λυρικού θεάτρου του 20ού αιώνα, ο Βότσεκ του Άλμπαν Μπεργκ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή στις 19, 23, 26, 31 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒότσεκ: Οι πρώτες φωτογραφίες & βίντεο από τις πρόβες στην Εθνική Λυρική Σκηνή12.09.2018

Σκηνοθετεί ο κορυφαίος Γάλλος σκηνοθέτης Ολιβιέ Πυ, διευθύνει ο διακεκριμένος αρχιμουσικός Βασίλης Χριστόπουλος και πρωταγωνιστεί ο διεθνώς αναγνωρισμένος βαρύτονος της ΕΛΣ Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Σχετικά με τη διανομή των δωρεάν θέσεων

Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή –με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας– θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, από τις 13.00 έως τις 17.00. Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο θέσεις για τη γενική δοκιμή. Πληροφορίες: 2130885700.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 17 Ιανουάριου 2020, 19.00
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, ΚΠΙΣΝ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b