MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Ο Ozzy Osbourne επιστρέφει με τη συνεργασία της χρονιάς

Ο Ozzy Osbourne μας έδειξε τι συμβαίνει όταν ένας θρύλος της rock συνεργάζεται με τα πιο φρέσκα ονόματα της rap για μία εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ.

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Μετά από την «πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του» ο Ozzy Osbourne επιτέλους επέστρεψε!

Το «ιερό τέρας» της μέταλ αποφάσισε να κάνει ένα δυνατό come back στα American Music Awards με τη βοήθεια των Post Malone και Travis Scott. Εξάλλου, τι καλύτερο από μια συνεργασία με τους δύο πιο διάσημους ράπερ αυτή τη στιγμή και μάλιστα επί σκηνής;

Ο Ozzy Osbourne με τον Post Malone στη σκηνή των American Music Awards.

Η επιστροφή του «Πρίγκηπα του Σκότους»

Ο θρύλος των Black Sabbath πέρασε μια περιπετειώδη χρονιά, που δυστυχώς τον ανάγκασε να σταματήσει τις περιοδείες και να αφιερωθεί στην αποθεραπεία του.

Σε ηλικία 70 ετών ήταν πανέτοιμος να γυρίσει τις ΗΠΑ κατά την περιοδεία που ετοίμαζε. Τον προηγούμενο Οκτώβριο, όμως, μολύνθηκε με σταφυλόκοκκο, και μάλιστα σε βαθμό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για τη ζωή του καλλιτέχνη. Έτσι, ο Ozzy χειρουργήθηκε στο χέρι, νομίζοντας ότι η περιπέτεια του είχε επιτέλους τελειώσει.

Λίγο καιρό αργότερα, όμως, βρέθηκε στην εντατική με πνευμονία, ενώ τον Ιανουάριο μεταφέρθηκε και πάλι στο χειρουργικό τραπέζι μετά από μια σοβαρή πτώση. Ο ίδιος που σε μια παλαιότερη περιπέτεια υγείας είχε δηλώσει ότι «είχε κοροϊδέψει τον θάνατο», τώρα φοβόταν και πάλι για τη ζωή του.

Φαίνεται, όμως, ότι η αποθεραπεία δούλεψε. Έτσι, μπόρεσε να ηχογραφήσει το «Take What You Want» για το νέο άλμπουμ του Post Malone, Bleeding Hollywood, και να το ερμηνεύσει ζωντανά στη σκηνή των AMAs.

Ο Ozzy επέστρεψε καλύτερος από ποτέ

Παράλληλα, ο ίδιος ο Ozzy δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία του έδωσε νέα πνοή και δύναμη να ξανακάνει μουσική. Μάλιστα, συνεργάστηκε με τον μουσικό παραγωγό του Post Malone για το νέο του άλμπουμ, Ordinary Man, το οποίο θεωρεί ότι είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα, «καλύτερο κι από το No More Tears», το πιο διάσημο σόλο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε το 1991.

Μέχρι την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, όμως, οι φανς του Ozzy μπορούν να τον απολαύσουν στο «Take What You Want» με τους Post Malone και Travis Scott. Οι τρεις μουσικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια κυριολεκτικά εκρηκτική εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις στα American Music Awards.

Μπορεί το «Take What You Want» να μην είναι το πιο εμπορικό τραγούδι από το τελευταίο άλμπουμ του Post Malone, που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη. Ήταν σίγουρα, όμως, η σωστή επιλογή για τα AMAs.

Ένα τραγούδι που συνδυάζει τέλεια τα rock φωνητικά του Ozzy με το rap των Malone και Travis Scott, είχε την ίδια απήχηση και στους φαν της hip-hop αλλά και στους hard rockers. Μια εμφάνιση που βασισμένη κυρίως στον κιθαρίστα και παραγωγό του Post Malone, Andrew Watt, που μαζί με τον Ozzy Osbourne έδωσε μια πιο hard rock διάσταση στο κομμάτι.

Η σκηνή πήρε φωτιά με τους Ozzy Osbourne, Post Malone και Travis Scott.

Παράλληλα, αυτή η live εμφάνιση θα βοηθήσει σίγουρα την επιστροφή του Ozzy, που αναμένουμε να γίνει επισήμως τους επόμενους μήνες με την κυκλοφορία του άλμπουμ του. Εξάλλου, ο θρύλος των Black Sabbath ξέρει πολύ καλά πώς να παραμένει πάντα επίκαιρος και να κάνει δουλειές που απασχολούν.

Ας ελπίσουμε μόνο ότι το νέο άλμπουμ του, που θα περιέχει και συνεργασία με τον Slash των Guns N Roses, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας, αλλά και ότι ο Ozzy θα παραμείνει υγιής, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τις περιοδείες του το 2020.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b