MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Drama Workshop, με τον Γιώργο Χρυσοστόμου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Με αφορμή την παράσταση «Mute», ο Γιώργος Χρυσοστόμου έρχεται, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου για ένα τρίωρο θεατρικό εργαστήρι.

Monopoli Team

Σε ένα παιχνίδι αυτοσχεδιασμού χρησιμοποιούνται διάφορες αφηγηματικές τεχνικές έτσι ώστε να ακακαλυφθούν τα υλικά μιας καλής ιστορίας.

«Τα πάντα μπορούν να γίνουν θέατρο. Χρειάζεται ένας αφηγητής και ένας θεατής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι μπορεί να είναι ηθοποιοί. Ζωγραφική, μουσική, χορός, γλυπτική, ποίηση, κινηματογράφος: όλα αποτελούν δυνητικά υλικά μιας θεατρικής παράστασης. Από την επιτυχημένη αφήγηση μιας ανέκδοτης ιστορίας, έως το ανέβασμα ενός πολύπλοκου θεατρικού έργου, ξεκλειδώνουμε διάφορες τεχνικές διήγησης για να πούμε μια ιστορία.» Γ. Χρυσοστόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMute, του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου12.09.2018

*Οι Young Friends (Νέοι έως 40 ετών) του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, κάθε μήνα συμμετέχουν σε δράσεις στο Mουσείο και στην πόλη. Μία ετήσια συνδρομή που στηρίζει το Μουσείο και τις δράσεις του, ενώ παράλληλα παρέχει στα μέλη της ελεύθερη είσοδο, έκπτωση στο Cycladic shop και Cycladic cafe, καθώς και ένα αποκλειστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Ξεναγήσεις, κινηματογράφος, θέατρο, μουσική, απρόσμενες συνομιλίες και περίπατοι, οργανώνονται κάθε μήνα και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 30/11 στις 11.30, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Κόστος συμμετοχής: 16€
RSVP έως 29/11: [email protected]

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b