MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Αθήνα

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του Ejekt Festival. Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι

Monopoli Team

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του κόσμου, οι Red Hot Chili Peppers, έρχεται στις 5 Ιουνίου του 2020 στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του Ejekt Festival στο Facebook.

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, οι Red Hot Chili Peppers έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως σε αυτήν του Best Album Rock για το «Stadium Arcadium», του Best Rock Performance By a Duo or Group για το «Dani California», του Best Rock Song για το «Scar Tissue» και του Best Hard Rock Performance With Vocal για το «Give It Away».

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό rock, punk και funk. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Fle a, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα, αφού η πρώτη ήταν πριν από οκτώ χρόνια στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια

Early Bird
Zone B: 55 Ευρώ

Zone A (pit): 90 Ευρώ
VIP: 150 Ευρώ

ΑΦάση Προπώλησης
Zone B: 58 Ευρώ
Zone A (pit): 110 Ευρώ
VIP: 180 Ευρώ

Ο αριθμός των εισιτηρίων VIP και Zone A (pit) είναι περιορισμένος.

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα: www.viva.grwww.public.gr, καταστήματα Public.

Από τις 28/11 θα ξεκινήσει προπώληση και στα SevenSpots, Wind, Ευρυπίδης και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b