MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lose You to Love Me: Η Selena Gomez επέστρεψε με νέο single

H Selena Gomez επανήλθε στο μουσικό προσκήνιο με ένα νέo τραγούδι, που έχει τίτλο «Lose You To Love Me», το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Η Selena Gomez είχε αποστασιοποιηθεί για ένα διάστημα από τα φώτα της διασημότητας για προσωπικούς λόγους, αλλά τελικά επέστρεψε και μοιράστηκε το νέο της τραγούδι «Lose You to Love Me» με τους φανς της, μαζί με ένα συνοδευτικό ασπρόμαυρο βίντεο, γυρισμένο με το νέο iPhone 11 Pro.

Το νέο αυτό single είναι και το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε η Selena Gomez μέσα στο 2019. Πρόκειται για μια συναισθηματική μπαλάντα, που πολλοί από τους φανς ισχυρίζονται πως είναι για τον Justin Bieber, με τον οποίο η τραγουδιστρια είχε σχέση και φημολογείται πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Η 27χρονη τραγουδίστρια υπογράφει το «Lose You To Love Me» μαζί με την Julia Michaels και τον Justin Tranter, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στα τραγούδια «Hands To Myself», «Good For You», «Me & The Rhythm», «Revival» και «Bad Liar».

Σε δήλωσή της η δημοφιλής ερμηνεύτρια είπε: «Αυτό το τραγούδι το εμπνέυστηκα από πολλά πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου από τότε που κυκλοφόρησα το τελευταίο μου άλμπουμ».

Oι δυνατοί στίχοι του τραγουδιού μιλούν για την ελπίδα και την αγάπη του εαυτού.

Πρόσθεσε: «Θέλω οι άνθρωποι να μην σταματούν να ελπίζουν και να ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα βγουν από την άλλη πλευρά πιο δυνατοί και μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.»

Ακούστε το single εδώ:

Η Selena Gomez, πριν λίγες ημέρες, είχε μοιραστεί με τους ινσταγκραμικούς της φίλους και το εξώφυλλο του νέου τραγουδιού της.

View this post on Instagram

I needed to lose you to love me. 10.23. Link in bio.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b