MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
26
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker: H ταινία σπάει κάθε ρεκόρ στους κινηματογράφους

Με πάνω από 415.000 εισιτήρια σε 179 αίθουσες, συνεχίζει τη 2η εβδομάδα προβολής η ταινία «Joker» με τον Χοακίν Φοίνιξ.

Monopoli Team

Ο «Joker», το αντισυμβατικό και πολυσυζητημένο ψυχολογικό θρίλερ, που ασχολείται με την ζωή του Joker, του πιο διάσημου κακού από τον κόσμο του Μπάτμαν, εδραιώνεται ως το κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός, με ανοδική πορεία 7% στην Ελλάδα, κάνοντας πολλούς κινηματογράφους να αλλάζουν το πρόγραμμά τους και να προσθέτουν προβολές!

(+15% Αθήνα & +7% Πανελλαδικά | 415.563 εισιτήρια σε 179 αίθουσες)

Στις 10 ημέρες που η ταινία «Joker» προβάλλεται στους κινηματογράφους της Αμερικής, οι εισπράξεις από τα εισιτήρια έχουν ξεπεράσει τα 192 εκατ. δολάρια, ενώ σε όλο τον κόσμο η ταινία έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 543 εκατ. δολάρια, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Joker του σπουδαίου και τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ πρωταγωνιστή Χοακίν Φίνιξ (The MasterWalk the Line) και του ευφυούς δημιουργού Τοντ Φίλιπς (Hangover, Σκυλιά του Πολέμου) απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία, κατοχυρώνοντας μία θέση στην οσκαρική κούρσα.

Η πολυσυζητημένη νέα εκδοχή του νοσηρού ήρωα κάνει τη διαφορά και επικεντρώνεται στη γένεση του εμβληματικού κακού, όπως ξεπήδησε από την περιθωριακή προσωπικότητα ενός μοναχικού ανθρώπου στην εχθρική Γκόθαμ των ‘80ς, που ποτέ δεν του έδωσε μία ευκαιρία. Ο Φίλιπς ξετυλίγει μεθοδικά μία αλληγορική σπουδή χαρακτήρα και ο Φίνιξ μεταμορφώνεται εντυπωσιακά σε μία καθηλωτική ερμηνεία. Στην ταινία εμφανίζονται οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Taxi Driver), Ζαζί Μπιτζ (Deadpool 2), Φράνσις Κονρόι (American Horror Story)  και Μαρκ Μάρον (GLOW), ενώ ο Φίλιπς έγραψε το σενάριο με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Σκοτ Σίλβερ (The Fighter).

Η ταινία «Joker» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 3 Οκτωβρίου σε διανομή Tanweer.

Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ. 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Τα δύο δυνατά teaser της νέας σειράς του Alpha
Cine News
Έναρξη για το 10ο Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου
Cine News
Στη «Χώρα των Λησμονημένων Τραγουδιών» ο Βλαδίμηρος Νικολούζος μάς ταξιδεύει στον μυθικό κόσμο του Αμαζονίου
Cine News
Η «οικία Κοκοβίκου» στην Πλάκα θα αποκατασταθεί – Θα φιλοξενεί προβολές ελληνικών ταινιών
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
King & Conqueror: Το επικό δράμα με τους James Norton και Nikolaj Coster-Waldau έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Cine News
Anemone: Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια αποχής
Art & Culture
Ανάμεσα στον πόλεμο, την τέχνη και την αλήθεια: 8 επίκαιρες ταινίες που θα δεις στο 10ο Beyond Borders
Cine News
Η “Κότα” του György Pálfi, που γυρίστηκε στην Ελλάδα, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο TIFF
Cine News
Ο Γουίλεμ Νταφόε… Ωνάσης – Πρωταγωνιστεί στο “Πάρτι Γενεθλίων”
Cine News
«Πρωταθλήτρια» Ευρώπης η Ελλάδα στη… φτώχεια της υγείας – Το 21,9% χωρίς ιατρική περίθαλψη