MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
LIVE

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στο Markopoulo Park

Η dream team της ελληνικής Pop σκηνής σε ένα live- υπερπαραγωγή με πολλές εκπλήξεις!

Monopoli Team | 14.09.2019

Σάκης Ρουβάς,  Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα μοιράζονται για πρώτη φορά την ίδια σκηνή και υπόσχονται ένα εκρηκτικό live στον Ιππόδρομο Αθηνών – Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Ένα τρίωρο μουσικό υπερθέαμα με πολλές εκπλήξεις!

Οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία, από την οποία δεν θα λείπουν, φυσικά, οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Tι θ’ ακουσουμε στο live;

Ο Σάκης Ρουβάς θα μας παρασύρει στο ρυθμό της νέας του μεγάλης επιτυχίας «Έλα στο χορό»

Η Έλενα Παπαρίζου θα παρατείνει το «Καλοκαίρι και πάθος» μέσα από τους μελωδικούς στίχους του ομώνυμου νέου της single

Η Ελένη Φουρέιρα θα μας προκαλέσει σε ένα χορευτικό challenge μέσα από το νέο της hit «Loquita». Τη συναυλία θ’ ανοιξει ο Sin Boy.

Εισιτήρια για το All Stars Concert

Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω  www.ticketmaster.gr

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο ΟΠΑΠ στηρίζει τους σκοπούς του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν Parking

H πρόσβαση με αυτοκίνητο στον ιππόδρομο Αθηνών είναι εύκολη, καθώς το Markopoulo Park απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων. Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα
Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία

Για τη διευκόλυνση του κοινού που επιθυμεί να βρεθεί στο Markopoulo Park, την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει το All Stars Concert, θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία από και προς το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και το σταθμό προαστιακού «Κορωπί».

Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση στα δωρεάν λεωφορεία, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων

  • Από το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30, με προορισμό το Markopoulo Park.
  • Από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30.
  • Όλα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Markopoulo Park προς το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» μετά το τέλος της συναυλίας.
  • Το τελευταίο δρομολόγιο από σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» αναχωρεί στις 23:35 και από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» στις 23:59.
  • Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b