MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Angelina Jolie σε Maleficent (video)

Σχεδόν ένα μήνα πριν την πρεμιέρα του sequel της ταινίας «Maleficent», κυκλοφόρησε ένα back stage video που μας αποκαλύπτει πώς η Angelina Jolie μεταμορφώνεται σε κακιά μάγισσα.

Monopoli Team

To sequel της ταινίας Maleficent, που θα έχει τίτλο Maleficent: Mistress of Evil  αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου του 2019, από τη Walt Disney Pictures, με τις Angelina Jolie και Elle Fanning να επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αυτήν τη φορά προστίθεται στο καστ και η Michelle Pfeiffer ως Queen Ingrith.

Το sequel θα εστιάζει στην περίπλοκη σχέση της Maleficent και της Aurora όσο και οι δυο φτιάχνουν νέες συμμαχίες και αντιμετωπίζουν νέους εχθρούς, στην προσπάθειά τους να προστατέψουν το μαγικό βασίλειο του Μουρ και τα μαγικά πλάσματα που κατοικούν σε αυτό.

Το σενάριο της νέας ταινίας, όπως και του πρώτου Maleficent, υπογράφει η Linda Woolverton, ενώ σκηνοθέτης της είναι ο Joachim Rønning.

Το βίντεο με την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Jolie σε Maleficent, που πόσταρε στο Instagram η Disney, εντυπωσίασε τους χρήστες στα social media.

Δείτε το εδώ:
View this post on Instagram

She’s back in black! Go behind the horns as Angelina Jolie transforms into #Maleficent: Mistress of Evil. See the film in theaters October 18!

A post shared by Disney (@disney) on

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b