MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΈΞΟΔΟΣ

5+1 poolbars – οάσεις δροσιάς στην Αθήνα… και το καλοκαίρι συνεχίζεται!

Οι περισσότεροι μπορεί να γύρισαν από τις διακοπές παρ’ ολ’ αυτά η ζέστη του καλοκαιριού δε θα φύγει για αρκετό καιρό ακόμη. Σας προτείνουμε λοιπόν 6 poolbars στην Αθήνα για να παρατείνετε τη δροσιά των διακοπών λίγο ακόμα.

Novotel Hotel
Monopoli Team

Green Hill Hotel – Pool Bar

Ξεκινάμε από τα Βόρεια προάστια και το pool bar του ξενοδοχείου Green Hill στο Νέο Ηράκλειο. Βρίσκεται μόνο στο 1χλμ από το σταθμό του Ηλεκτρικού κάνοντας την πρόσβαση αρκετά εύκολη για όλους. Απολαύστε δροσιστικά ποτά στην ηλιόλουστη βεράντα ή δοκιμάστε κάποιο σνακ από το μπαρ. Αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές επιλογές αφού τις καθημερινές το κόστος ανέρχεται στα 8 ευρώ και τα σαββατοκύριακα στα 10 ευρώ.
Ξενοδοχείο Green Hill: Λεωφ. Αμαρουσίου 36 Λυκόβρυση
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2850190
Κόστος: 8€/άτομο, Σάβ.-Κυρ. 10€/άτομο
Facebook Page: @poolbargreenhill

Acropolis Hill Hotel

Acropolis Hill Hotel

Μεταφερόμαστε, όπως πάντα, στο κέντρο της Αθήνας και στο ξενοδοχείο Acropolis Hill. Εκεί μας περιμένει μια όμορφη μικρή πισίνα και ξαπλώστρες από bamboo γύρω της. Δυστυχώς οι ξαπλώστρες είναι λίγες, αξίζουν όμως τον κόπο αφού θα απολαύσετε σίγουρα την βουτιά σας. Η πρόσβαση είναι δυνατή και με μετρό.
Acropolis Hill: Μουσών 7, Λόφος Φιλοπάππου
Τηλ. Επικοινωνίας:210 9235151
Κόστος: 15€/άτομο τις καθημερινές, 20€/άτομο τα σαββατοκύριακα.

Balux Cafe by the pool

Balux Cafe by the pool

Το γνωστό μπαρ, στα νότια προάστια αυτή τη φορά, συνοδεύεται από τη δική του παραλία και πισίνα. Στη διακόσμηση κυριαρχεί το ξύλο και το γκρι χρώμα. Πουφ και ξαπλώστρες περιτριγυρίζουν την πισίνα και πιο πίσω, τραπέζια σε σκιερά μέρη και το όλο κλίμα μας ξανά-μεταφέρει σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Γευτείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ και απολαύστε τη δροσερή αύρα της πισίνας. Το κόστος είναι κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τις υπόλοιπες επιλογές μας, αφού η είσοδος στην πισίνα του Balux κοστίζει 9€ τις καθημερινές και 13€ τα Σαββατοκύριακα.
Balux Cafe Sea Side: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδας
Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0894 0566
Κόστος: 9€/άτομο, Σάβ.-Κυρ. 13€/άτομο
Facebook Page: @BaluxCafe

Πισίνα Μαρίνα Ζέας

Πισίνα Μαρίνα Ζέας

Η πισίνα Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά είναι ο επόμενος μας σταθμός. Εκεί μας περιμένει ένας μεγάλος χώρος γύρω από μία ευρύχωρη πισίνα. Η θέα συμπληρώνει τη δροσιστική ατμόσφαιρα, με ιστιοφόρα και κότερα να ταξιδεύουν τον επισκέπτη στη Ριβιέρα κάποιου νησιού. Το μόνο που λείπει από το σύνολο είναι ένα γευστικό  κοκτέιλ από τον κατάλογο του μπαρ. Το κόστος και εδώ είναι αρκετά προσιτό στα 10 ευρώ με πρόσβαση στα αποδυτήρια και 4 ευρώ έκπτωση στο συνολικό σας λογαριασμό.
Πισίνα Μαρίνα Ζέας: Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0451 1324
Κόστος: 10€/άτομο
Facebook Page: @Pisina.Marina.Zeas

Novotel Hotel

Ο επόμενος προορισμός είναι το ξενοδοχείο Novotel στο κέντρο της Αθήνας. Μεγάλη πισίνα και θέα που ξεκινάει από την Ακρόπολη και φτάνει μέχρι τον Πειραιά. Η θέα σε συνδυασμό με την καθαρή πισίνα προσφέρει σαγηνευτικές στιγμές σε πολύ χαμηλή τιμή. Το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει ξαπλώστρα και πετσέτα.
Novotel: Μιχαήλ Βόδα 4-6, 104 39 Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0820 0700
Κόστος: 10€/άτομο όλες τις ημέρες

Civitel Attik Αthens Hotel

Το ανακαινισμένο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα σε έναν υπέροχο κήπο στην καρδιά του προαστίου του Αμαρουσίου και αποτελεί το ιδανικό μέρος για ατελείωτες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στην πόλη. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ ή το ποτό με την παρέα ή την οικογένειά σας περνώντας μία ημέρα δίπλα στην πισίνα.
Civitel Attik Αthens Hotel: Ολυμπίας 11, Μαρούσι
Τηλ. Επικοινωνίας: 2106101000
Κόστος: Δευτέρα-Πέμπτη: 10€ (ενήλικες) & 5€ (παιδιά), Παρασκευή-Κυριακή: 12€ (ενήλικες) & 6€ (παιδιά), Δωρεάν για παιδιά έως 5 ετών.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b