MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Nicky Romero στο UNITE With Tomorrowland Athens

O σπουδαίος Ολλανδός DJ Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα με το UNITE with Tomorrowland στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Monopoli Team

Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα!

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας θα ζήσουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης γιορτής της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο! Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ένα ακόμα μεγάλο όνομα που ολοκληρώνει το lineup αυτής της μεγάλης βραδιάς.

O σπουδαίος Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα, μαζί με τον μεγάλο Armin van Buuren, τους W&W, τους Mad M.A.C. και τους CJ Jeff, Playmen, JuniorPappa, ενώ σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland, στο Βέλγιο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Dimitri Vegas & Like Mike, DavidGuetta και Vini Vici!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUNITE with Tomorrowland, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας12.09.2018

Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από “παιδί-θαύμα” της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας. DJ, παραγωγός και μεγιστάνας της παγκόσμιας σκηνής, έχοντας ιδρύσει μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής, ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτό τον χώρο, πέρα από κάθε αμφιβολία.

Από τα εμβληματικά hits, “Toulouse” και “I Could Be The One”, μέχρι το πρόσφατο“Bittersweet”, το πλούσιο βιογραφικό του είναι γεμάτο από μία εντυπωσιακή δισκογραφία που περιλαμβάνει αυθεντικές δικές του συνθέσεις, remixes και συμπαραγωγές, αποδεικνύοντας επανειλημμένα τη μοναδική ικανότητά του να εξελίσσεται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το ανήσυχο πνεύμα και η δημιουργική νοοτροπία του εκφράζονται, ίσως ακόμα πιο έντονα, στην επιτυχία και την επιρροή που έχει η εταιρεία του, Protocol Recordings. Από τη σκηνή στο studio και ακόμα παραπέρα, ο Nicky Romero αφήνει ένα ανεξίτηλο στίγμα στην ηλεκτρονική μουσική του σήμερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

UNITE with Tomorrowland
Σάββατο 27 Ιουλίου, με τους Armin van Buuren, NickyRomero, W&W, Mad M.A.C., CJ Jeff, Playmen, Junior Pappa + Dimitri Vegas & Like Mike,David Guetta, Vini Vici (μέσω ζωντανής δορυφορικής σύνδεσης με το Tomorrowland, στο Βέλγιο)

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό
Εισιτήρια: 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP).
Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876, Online / www.tomorrowland.com & www.viva.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b